Outdoor-udstyr til børn

 • Prinstontec pandelampe til børn, er en let og behagelig pandelampe til fisketuren, lejrskole, eller måske til hyggelæsning i teltet! Børnevenlig pandelampe i friske farver med justerbart elastikbånd og lygtehovede. Lygtehovedet kan drejes op og ned til vinklen passer dig.

  Læs mere
 • Action ll børnekikkert 8 x 25, er en lille og let kikkert med utrolig flot og skarpt billede. Materialevalget og den fine konstruktion gør denne kikkert til noget særligt.

  Læs mere
 • Lommevarmeren er virkelig lækker at have med på tur. Hurtigt har man varme hænder igen så man kan fiske videre eller varmet soveposen op, så man er klar til en god nats søvn. Her får du alt at vide om mulighederne for anvendelse, samt hvordan lommevarmeren i realiteten fungerer.

  Læs mere
 • Fireknife-knivene laves i mange farver. Selve kniven er produceret af svenske Mora, som er kendt for sine utrolig skarpe spejderknive m.m. Fireknife er bestemt ingen undtagelse.

  Læs mere
 • Basic Junior sovepose er en lille og praktisk sovepose, som børnene rigtig kan hygge og sove i. Størrelsen er 160 x 75 x 45 cm. så indtil junior nærmer sig halvanden meter i højden, er der rigelig plads. Den vejer 1300 gr. og fylder meget lidt. Soveposen leveres med transportpose.

  Læs mere