Bådudlejning

 • Bådudlejning Silkeborgsøerne

  En sejltur på silkeborgsøerne er en lækker oplevelse. Enorme søer, små passager, grønne og ubeboede øer og spændende å-systemer gennem dale og bakker, danner alt sammen rammen om en af Danmarks mest spektakulære naturoplevelser. Skyttehusets Camping udlejer både så sejlturen kan blive realiseret. Vil man fiske, så er chancen fra båd tidoblet, i forhold til fiskeriet fra land.

  Fakta: Afrejse:Hele campingsæsonen Status:Ledige pladser Pris:Se priserne under "Bestil her" linket Bestil her..
 • Bådudlejning Randers Fjord

  En tur på Randers Fjord i båd kan betyde, at man kommer på sælsafari, se kongeørne og at man kan nå fjordens bedste fiskepladser på begge sider af fjorden, alt sammen indenfor et døgn. Fra Udbyhøj er der få minutters sejlads til udmundingen af Randers Fjord, hvor der 2 km. nord for er en lille sælkoloni. 6 fantastiske fiskepladser nås indenfor 30 min. I området ses ofte kongeørne. Randers Fjord Camping har bådudlejning.

  Fakta: Afrejse:Hele campingsæsonen Status:Ledige pladser Pris:Se priser under "Bestil her" linket Bestil her..
 • Bådudlejning Fyns Hoved

  Fyns Hoved er et af Danmarks smukkeste naturområder. Lavvandede laguner, klinter hvor levn fra landets tidligste beboere er at finde, samt et arts-rigt fuglereservat. Det er dog kun en brøkdel af alt det der er at se i området. Med en båd kan man virkelig se og opleve Fyns Hoved. Der også rig mulighed for at fange mange spændende fiskearter fra båd, såsom havørred, fladfisk, hornfisk og makrel m.fl. Fynshoved Camping tilbyder bådudlejning.

  Fakta: Afrejse:Hele campingsæsonen Status:Ledige pladser Pris:Kontakt pladsen for pris Bestil her..
error: Content is protected !!