Bådudlejning

 • Bådudlejning Silkeborgsøerne

  En sejltur på silkeborgsøerne er en lækker oplevelse. Enorme søer, små passager, grønne og ubeboede øer og spændende å-systemer gennem dale og bakker, danner alt sammen rammen om en af Danmarks mest spektakulære naturoplevelser. Skyttehusets Camping udlejer både så sejlturen kan blive realiseret. Vil man fiske, så er chancen fra båd tidoblet, i forhold til fiskeriet fra land.

  Fakta: Afrejse:Hele campingsæsonen Status:Ledige pladser Pris:Se priserne under "Bestil her" linket Bestil her..
 • Bådudlejning ved Randers Fjord

  Bådudlejning ved Randers Fjord kan findes her. Kom på sælsafari, se kongeørne og havørne, nå fjordens bedste fiskepladser på begge sider af fjorden. Alt sammen indenfor et døgn. Fra Udbyhøj er der få minutters sejlads til udmundingen af Randers Fjord. Kun 2 km. nord for er en sælkoloni. 6 fantastiske fiskepladser nås indenfor 30 min. Randers Fjord Camping har bådudlejning.

  Fakta: Afrejse:Hele campingsæsonen Status:Ledige pladser Pris:Se priser under "Bestil her" linket Bestil her..
  Bådudlejning Randers Fjord
 • Bådudlejning ved Fyns Hoved

  Bådudlejning ved Fyns Hoved kan gøres hos Fyns Hoved Camping. Dette er et af Danmarks smukkeste naturområder. Lavvandede laguner, klinter hvor levn fra landets tidligste beboere er at finde, samt et arts-rigt fuglereservat. Det er dog kun en brøkdel af alt det der er at se i området. Med en båd kan man virkelig se og opleve Fyns Hoved. Der også rig mulighed for at fange fiskearter såsom havørred, fladfisk, torsk og makrel.

  Fakta: Afrejse:Hele campingsæsonen Status:Ledige pladser Pris:Kontakt pladsen for pris Bestil her..
  Bådudlejning ved Fyns Hoved
error: Content is protected !!