Campingpladser Bornholm

 • Hullehavn Camping byder på lækker, rendyrket bornholmsk natur. En lille sandstrand placeret imellem klipperne er at finde nedenfor pladsen. Eg, bøg og ask står på fineste vis spredt rundt i campingpladsens kuperede terræn, som i øvrigt danner grobund for en del velsmagende kantareller i sæsonen. Udsigten fra campingpladsen og udover klipperne, som på drastisk vis møder Østersøen, er både betagende, samt et naturmæssigt, spektakulært skue. Dette for selv den mest berejste campist.

  For lystfiskeren er mulighederne mange. Set over et helt år, kan stort set alle Danmarks fiskearter, med få undtagelser, fanges fra land i området udfor og omkring Hullehavn Camping. Nogle af øens bedste havørred-fiskepladser, kan gås til på få minutter fra Hullehavn Camping.

  Denne Campingplads oser af ro og afslapning. Et behageligt ophold er mildest talt uundgåeligt her. Alt er sat i scene til en dejlig, lang ferie eller et hyggeligt og afslappende weekendophold.

  Campingpladsen er lille og på sin vis primitiv, men et ophold her, sætter en ind helt ind i øens natur og præmisser. En meget charmerende campingplads, som giver associationer tilbage til de gode gamle dages form for camping.

  Vi har besøgt denne plads. læs mere her under:

  Se campingpladsen her
 • Sandkaas Familiecamping​ er et veletableret, hyggeligt og et nærmest sydeuropæisk paradis, fordelt på flere plateauer. Man er dog ikke i tvivl om, at man bor midt i den bornholmske natur, som på fornemste vis omgiver pladsen.

  Udsigten til den glitrende kystlinje, samt skoven og klipperne, som i samhørigt sammenspil fletter sammen med campingpladsen, er ganske unik og samtidig også et af de bedste kendetegn for Bornholm.

  Sandkaas Familiecamping​ har alt til familieferien eller det kortere weekendophold. Her leveres et højt serviceniveau og en yderst behagelig atmosfære. Bornholm leverer generøst og sublimt resten.

  De mange charmerende havnebyer, med små butikker og restauranter, inviterer hver en feriegæst til en hjertevarm atmosfære og behagelig ferieoplevelse. Det med spændende shopping-muligheder og god mad.

  Området omkring campingpladsen er spækket med muligheder for lystfiskere, som drømmer om den store fisk, samt badegæsterne der drømmer om klart vand og hvide sandstrande, opvarmet af sommersolens stråler.

  Kystfiskeriet efter havørreder i området, er noget af det bedste Danmark har at byde på. Klippekysten er specielt meget besøgt af de havgående ørreder i området, både syd og nord for Campingpladsen.

  Bornholm og Sandkaas Familiecamping​ har det hele.

  Vi har besøgt denne plads. Læs mere her under:

  Se campingpladsen her
error: Content is protected !!