Campingpladser bornholm

 • Hullehavn Camping byder på lækker, rendyrket bornholmsk natur. En lille sandstrand placeret imellem klipper er at finde. Eg, bøg og ask står på fineste vis spredt rundt i campingpladsens kuperede terræn, som i iøvrigt danner grobund for en del velsmagende kantareller i sæsonen. Udsigten fra campingpladsen og udover klipperne, som på drastisk vis møder Østersøen, er både betagende, samt et naturmæssigt, spektakulært skue. Dette for selv den mest berejste campist.

  For lystfiskeren er mulighederne mange. Set over et helt år, kan stort set alle Danmarks fiskearter, med få undtagelser, fanges fra land i området udfor og omkring Hullehavn Camping.

  Denne Campingplads oser af ro og afslapning. Et behageligt ophold er mildest talt uundgåeligt her. Alt er sat i scene til en dejlig lang ferie eller et hyggeligt og afslappende weekendophold.

  Vi har besøgt denne plads. læs mere her under:

  Se campingpladsen her
 • Sandkaas Familiecamping​ er et veletableret, hyggeligt og et nærmest sydeuropæisk paradis, fordelt på flere plateauer. Man er dog ikke i tvivl om, at man bor midt i den bornholmske natur, som på fornemste vis omgiver pladsen. Udsigten til den glitrende kystlinie, samt skoven og klipperne, som i samhørigt sammenspil fletter sammen med campingpladsen, er ganske unik og samtidig også et af de bedste kendetegn for Bornholm.

  Sandkaas Familiecamping har alt til familie-ferien eller det kortere weekendophold. Her leveres et højt serviceniveau og en yderst behagelig atmosfære. Bornholm leverer generøst og sublimt resten. De mange charmerende havnebyer, med små butikker og restauranter, indbyder hver en feriegæst til en hjertevarm atmosfære og behagelig ferieoplevelse. Dette med spændende shoppingmuligheder og god mad.

  Området omkring campingpladsen er spækket med muligheder for lystfiskeren, som drømmer om den store fisk, samt badegæsterne der drømmer om klart vand og hvide sandstrande, opvarmet af sommer-solens stråler. Bornholm og Sandkaas Familiecamping har det hele.

  Vi har besøgt denne plads. læs mere her under:

  Se campingpladsen her