Hullehavn Camping

Hullehavn Camping byder på lækker, rendyrket bornholmsk natur. En lille sandstrand placeret imellem klipperne er at finde nedenfor pladsen. Eg, bøg og ask står på fineste vis spredt rundt i campingpladsens kuperede terræn, som i øvrigt danner grobund for en del velsmagende kantareller i sæsonen. Udsigten fra campingpladsen og udover klipperne, som på drastisk vis møder Østersøen, er både betagende, samt et naturmæssigt, spektakulært skue. Dette for selv den mest berejste campist.

For lystfiskeren er mulighederne mange. Set over et helt år, kan stort set alle Danmarks fiskearter, med få undtagelser, fanges fra land i området udfor og omkring Hullehavn Camping. Nogle af øens bedste havørred-fiskepladser, kan gås til på få minutter fra Hullehavn Camping.

Denne Campingplads oser af ro og afslapning. Et behageligt ophold er mildest talt uundgåeligt her. Alt er sat i scene til en dejlig, lang ferie eller et hyggeligt og afslappende weekendophold.

Campingpladsen er lille og på sin vis primitiv, men et ophold her, sætter en ind helt ind i øens natur og præmisser. En meget charmerende campingplads, som giver associationer tilbage til de gode gamle dages form for camping.

Vi har besøgt denne plads. læs mere her under:

Kontakt & Info

Hullehavn Camping
Sydskovvej 9
3740 Svaneke
Tlf.: +45 56 49 63 63
Mail: mail@hullehavn.dk
Hjemmeside: Hullehavn.dk
Pladsen på Google Maps: Klik her…

error: Content is protected !!