Sandkaas Familiecamping​

Sandkaas Familiecamping​ er et veletableret, hyggeligt og et nærmest sydeuropæisk paradis, fordelt på flere plateauer. Man er dog ikke i tvivl om, at man bor midt i den bornholmske natur, som på fornemste vis omgiver pladsen.

Udsigten til den glitrende kystlinje, samt skoven og klipperne, som i samhørigt sammenspil fletter sammen med campingpladsen, er ganske unik og samtidig også et af de bedste kendetegn for Bornholm.

Sandkaas Familiecamping​ har alt til familieferien eller det kortere weekendophold. Her leveres et højt serviceniveau og en yderst behagelig atmosfære. Bornholm leverer generøst og sublimt resten.

De mange charmerende havnebyer, med små butikker og restauranter, inviterer hver en feriegæst til en hjertevarm atmosfære og behagelig ferieoplevelse. Det med spændende shopping-muligheder og god mad.

Området omkring campingpladsen er spækket med muligheder for lystfiskere, som drømmer om den store fisk, samt badegæsterne der drømmer om klart vand og hvide sandstrande, opvarmet af sommersolens stråler.

Kystfiskeriet efter havørreder i området, er noget af det bedste Danmark har at byde på. Klippekysten er specielt meget besøgt af de havgående ørreder i området, både syd og nord for Campingpladsen.

Bornholm og Sandkaas Familiecamping​ har det hele.

Vi har besøgt denne plads. Læs mere her under:

Kontakt & Info

Sandkaas Familiecamping
Poppelvej 2
3770 Allinge
Tlf.: +45 56 48 04 41
Mail: camping@sandkaas-camping.dk
Hjemmeside: Sandkaas-camping.dk
Pladsen på Google Maps: Klik her…

error: Content is protected !!