Array
(
  [0] => Array
    (
      [cat] => WP_Term Object
        (
          [term_id] => 286
          [name] => Campingpladser
          [slug] => campingpladser
          [term_group] => 0
          [term_taxonomy_id] => 286
          [taxonomy] => category
          [description] => Campingogfiskeri.dk er et online-magasin for dig som elsker aktiv ferie. I magasinet finder du den bredeste vifte af campingpladser som tilbyder overnatning samt sport og fiskeri. Naturen er i fokus. God fornøjelse!
          [parent] => 0
          [count] => 0
          [filter] => raw
        )

    )

  [1] => Array
    (
      [cat] => WP_Term Object
        (
          [term_id] => 290
          [name] => Campingpladser Fyn
          [slug] => campingpladser-fyn
          [term_group] => 0
          [term_taxonomy_id] => 290
          [taxonomy] => category
          [description] => Campingpladser Fyn beskriver muligheder for camping og fiskeri på Fyn. Flere campingpladser tilbyder blandt andet, overnatning i hytte, campingvogn og autocamper. Er man til teltcamping har hver campingplads også et område til det, med gode faciliteter.

Fyn er en af Danmarks bedst kendte havørred-destinationer. Hele øen rundt kan man fiske efter dem og i flere af Fyns åer.

Men det er ikke kun kystfiskeriet, som tiltrækker folk dertil, også lystfiskere som ynder at fiske i put and take og søer med gedder og aborrer kommer til øen.

Flere campingpladser tilbyder overnatning lige ved vandet. Det uanset hvor på Fyn man måtte befinde sig. Nogle af pladserne udlejer også joller, småbåde eller eksempelvis kajakker.

På Fyn er mulighederne utrolig mange. Vi har samlet de bedst placerede campingpladser i forhold til det at fiske.

Campingpladser Fyn er lavet af en fuldtidsprofessionel lystfisker, som også har en forkærlighed for camping. Så man finder ikke en bedre egnet person til, at beskrive mulighederne.

Rigtig god fornøjelse.
          [parent] => 286
          [count] => 0
          [filter] => raw
        )

    )

  [2] => Array
    (
      [cat] => WP_Term Object
        (
          [term_id] => 555
          [name] => Carlsberg Camping
          [slug] => carlsberg-camping
          [term_group] => 0
          [term_taxonomy_id] => 555
          [taxonomy] => category
          [description] => Carlsberg Camping er placeret på Tåsinge i Det Sydfynske Øhav. Campingpladsen ligger ideelt i forhold til kystfiskeri på Sydfyn og Langeland. Om sommeren kan der fanges bl.a. pighvar, hornfisk, makrel og havørreder i Svendborgsund, kun 5 minutters kørsel fra pladsen.

[br] [br]

De bedste fiskepladser til fangst af havørred på Sydfyn, Tåsinge, Siø og Langeland kan alle nås indenfor 30 minutters kørsel, hvilket gør denne campingplads til en af de bedst placerede i denne del af landet.

[br] [br]

Naturen og udsigten over sund og skov, er utrolig lækker. Havørne er ofte til at få øje på, svævende over Svendborgsunds strømfyldte vand.
Horse Skov, som ligger ca. 4 km. fra Campingpladsen, er en god gå- eller løbetur værd. Finder man vejen ned imellem de private boliger til vandet, så er chancen for at se havørneparret på Tåsinge rimelig stor.

[br] [br]

Er man til en afslappet familieferie, aktiv ferie, en fiskeferie af de helt gode eller et hyggeligt ophold som par, er Carlsberg Camping et rigtig godt bud. Servicen er i top og det er muligt at spise på campingpladsens café uanset vind og vejr, både inde og på den overdækkede terrasse.

[br] [br]

Vi har besøgt denne plads. læs mere her under:
          [parent] => 290
          [count] => 0
          [filter] => raw
        )

    )

  [3] => Array
    (
      [cat] => Array
        (
          [0] => WP_Term Object
            (
              [term_id] => 561
              [name] => Lystfiskeri nær Carlsberg Camping
              [slug] => lystfiskeri-naer-carlsberg-camping
              [term_group] => 0
              [term_taxonomy_id] => 561
              [taxonomy] => category
              [description] => Lystfiskeri nær Carlsberg Camping spænder vidt og bredt. Man kan fiske rundt om hele Tåsinge. Fiskepladserne rundt om øen byder på havørredfiskeri, fiskeri efter fladfisk og hornfisk, samt udmærket ålefiskeri.

Man kan indenfor 30 minutters kørsel fra campingpladsen også fiske fra Siø og Langeland. Helnæs Bugt, Nakkebølle Fjord og flere gode kystpladser på Sydfyn ligger også indenfor 30 minutters kørsel.

Denne campingplads kort sagt er placeret midt i smørhullet, når det kommer til kystfiskeri efter havørreder på Fyn.

Også flere put and takesøer er en del af mulighederne for lystfiskeri nær Carlsberg Camping.

En af landets største put and takesøer kan nås indenfor 20 minutters kørsel fra Carlsberg Camping.

 
              [parent] => 555
              [count] => 4
              [filter] => raw
              [cat_ID] => 561
              [category_count] => 4
              [category_description] => Lystfiskeri nær Carlsberg Camping spænder vidt og bredt. Man kan fiske rundt om hele Tåsinge. Fiskepladserne rundt om øen byder på havørredfiskeri, fiskeri efter fladfisk og hornfisk, samt udmærket ålefiskeri.

Man kan indenfor 30 minutters kørsel fra campingpladsen også fiske fra Siø og Langeland. Helnæs Bugt, Nakkebølle Fjord og flere gode kystpladser på Sydfyn ligger også indenfor 30 minutters kørsel.

Denne campingplads kort sagt er placeret midt i smørhullet, når det kommer til kystfiskeri efter havørreder på Fyn.

Også flere put and takesøer er en del af mulighederne for lystfiskeri nær Carlsberg Camping.

En af landets største put and takesøer kan nås indenfor 20 minutters kørsel fra Carlsberg Camping.

 
              [cat_name] => Lystfiskeri nær Carlsberg Camping
              [category_nicename] => lystfiskeri-naer-carlsberg-camping
              [category_parent] => 555
            )

        )

    )

)

Nakkebølle Fjord – ca. 20 km. fra Carlsberg Camping

Tilbage til Carlsberg Camping
Lystfiskeri i Nakkebølle Fjord

Nakkebølle Fjord  – info

Nakkebølle Fjord er ret lille og formet som en trekant eller en tragt. I tragtens tynde ende, inderst inde, er en helårs-fredning. Læs mere om fredningsbælter: Klik her…

Fjorden er et besøg værd, især hvis man gerne vil fange et par fine havørreder. Udover sommerperioden, hvor der også er hornfisk, er det hovedsageligt havørreder man kan fange her.
Det er dog også muligt at fange fladfisk, men der er ikke for mange af dem. Fra land skal man være ret heldig for at få en eller flere på krogen.

Trods sin form og sin størrelse skal man ikke undervurdere Nakkebølle Fjord. Ørrederne er mange og især forår, vinter og efterår kan være særdeles givende.

Vand og bundforhold

Gennemsnitsdybden i fjorden er ca. 1,3 m. I sejlrenden er der ca. 2,5 meter dybt. Vandet er ofte en anelse grumset, men ikke nok til at have negativ betydning for fiskeriet. I kraftig syd eller vestvendt vind, kan Nakkebølle Fjord for alvor grumse til så fiskeriet besværliggøres.

Bunden består af semi-lyst sand, hvorfra ålegræs og blæretang vokser.

Det er behageligt at affiske fjorden, da bunden er ret jævn og naturen omkring ganske lækker.
Der er størst chance for fangst ved brugen af waders. Ikke alle steder er det nemt at komme til fra land.

Årstider – fiskearter ved Nakkebølle Fjord

Havørred: Året rundt. Dog bedst forår, vinter og efterår.

Hornfisk: Fra midt maj til sidst i juli.

Fangstmetoder:

Havørred: Der kan både fiskes med fluestangen og spinnestangen i Nakkebølle Fjord. Fiskene er ofte at finde tæt under land, uanset årstid. Jeg vil anbefale kobber, brunlige, hvide, sølvfarvede og lyserøde/hvide blink til denne fjord. Diverse rejefluer i brun, hvid, grå eller tobis og sildefluer, samt kobberbassen er at foretrække.
Hvad fluen hedder er irrelevant for både fisken og fiskeriet. Farverne er derimod relevante, samt størrelsen, som gerne må være i den større ende. Også året rundt.

I den inderste del i den kolde tid, kan det være en fordel med mørkere farver eller lyserød/hvid. Gerne blink der kan fiskes en anelse langsomt og som kan hænge i vandet under spinstop.
-Blink der roterer i spinstoppet og har en større bære-flade-
Sillingen er et godt bud: Læs mere om den: Klik her…

Når temperaturen stiger i luft og vand, kommer der flere byttedyr til, eksempelvis sild og tobis. Når det sker, kan man stadig bruge de ovennævnte farver og blink, men her tilføjes gerne sølv og hvid til grejæsken.

Hornfisk: Hornfiskene i Danmark er generelt ikke særlig kræsne, heller ikke i Nakkebølle Fjord.

Man kan ved brugen af en simpel prop, en enkelkrog eller en 3-krog og et bly, fange hornfisk. Et sildestykke eller end skaldreje sættes på krogen, gerne et stykke fra sølvsiden af silden og derefter kastes der ud. Proppen “løber afsted” eller forsvinder under vandet når der er bid. Når der er bid, gives der modhug så krogen sætter sig ordentligt. Hornfiskene kan dog til tider være svære at kroge, grundet deres lange hårde næb. Giv dem derfor gerne lidt til til at få maddingen/silden eller skaldrejen, helt ind i munden, som er blødere.

Blink i alle former og farver er også ganske effektive til hornfiskene, samt diverse rejefluer, tanglopper og fiskeimitationer.

Man kan fange hornfisk på et utal af måder, læs mere om dette her, i denne artikel, som beskriver fiskeriet efter hornfisk til fulde: Hornfisk…

Knæk og bræk og held og lykke ved Nakkebølle Fjord

Jari – Camping og Fiskeri

Tilbage til Carlsberg Camping
error: Content is protected !!