Fynshoved Camping

Fynshoved Camping er en særdeles hyggelig og rummelig campingplads. Pladsen er omringet af storslået natur, på det nordligste Fyn. Familien kan finde ro, spændende aktiviteter og opleve et mageløst fiskeri efter alt godt fra hav og fjord.

Nogle af Fyns og Nordfyns bedste kyst- og fjordpladser til fangst af havørreder, kan køres til på under 15 minutter. Her er blandt andet tale om fiskepladser ved Odense Fjord, Storebælt og Fyns Nordkyst.

Campingpladsen ligger på Fyns Hoved, en natur-seværdighed i sig selv. Tårnfalken kan ses hængende over de skrå skrænter, som majestætisk hæver sig over Storebælt.

Fjeldvågen er også i området og kan ses svævende og søgende efter føde, over Fyns Hoveds marker, med sin fine lyse fjerdragt. Skovhornuglen og havets mindste tandhval, marsvinet, er også at opleve i naturen omkring Fynshoved Camping. Er man til dansk natur når den er bedst, gæster man ikke denne campingplads forgæves.

Der er nok ingen tvivl om, at dem der kan lide at fiske, på et eller andet tidspunkt i sit liv, må og skal besøge denne perfekt placerede campingplads. Området omkring er der hvor havørrederne bor og hvor torsk og sej, har sine daglige fiske-gøremål over havbunden, ud for pladsen i Storebælt.

Vi har besøgt denne plads. Læs mere her under:

Kontakt & Info

Fynshoved Camping
Fynshovedvej 748
5390 Martofte
Tlf.: +45 65 34 10 14
Mail: info@fynshovedcamping.dk
Hjemmeside: Fynshoved Camping
Pladsen på Google Maps: Klik her…

error: Content is protected !!