Campingpladser Midtjylland

 • Randers Fjord Camping, er uden tvivl den bedst placerede campingplads, når det kommer til lystfiskeri i Randers Fjord. Pladsen ligger lige ud til en af fjordens bedste havørred-fiskepladser, med henholdsvis kun 500 m. - 1 km. - 1,5 km. og 3 km. til de andre 4 bedste og mest kendte pladser, som Randers Fjord har at byde på.

  Man kan fange både havørreder, hornfisk, multer, skrubber og ål, lige udfor campingpladsen. Campingstrækningen, som fiskepladsen kaldes, kan både affiskes fra land, samt vadende i waders. Fra denne fiskeplads, kan man også gå hen til Udbyhøj Lystbådehavn og fange makrel fra stenmolen, tættest på campingpladsen. Mulighederne er mange.

  Randers Fjord Camping er en hyggelig og rolig, mindre campingplads, hvor badning, fiskeri og naturen er i højsædet. En hyggelig badestrand med hvidt lækkert sand, ligger kun få hundrede meter væk og skoven ligeså, skulle man have lyst til en cykeltur eller gåtur deri.

  På campingpladsen er der en lille cafe og grill, hvor aftensmaden kan købes. Samt en lille kiosk med is, slik og det basale til køkkenet.

  Randers Fjord Camping har også et rensebord til fangsterne fra fjorden, samt mulighed for, at man kan fryse fiskene ned.

  Vi har besøgt denne plads. læs mere her under:

  Se campingpladsen her
 • Søndervig Camping er beliggende i et særdeles naturskønt område, hvor Vesterhavet og hvide klitter, danner de perfekte rammer for en lækker og klassisk vesterhavs-ferie i Sommer-Danmark.

  Smukke solnedgange, gåture på stranden, løbeture langs Ringkøbing Fjord, på shopping i Søndervigs hyggelige små gader - alle muligheder for en god campingferie er sat i scene, når man som campist eller hyttegæst besøger Søndervig Camping.

  Der er et utal af gode fiskemuligheder nær pladsen, såsom put and take, fjord, å, hav og havnefiskeri, efter et væld af spændende fiskearter. Derudover finder man også nogle af Danmarks smukkeste cykelruter i området, de fleste uden stigninger - cykelture for hele familien.

  Vi har besøgt denne plads. Læs mere her under:

  Se campingpladsen her
 • Bryrup Camping er placeret på perfekt vis, midt i et idyllisk område i Midtjylland. Campingpladsen byder på sport, varieret natur og et væld af fiskemuligheder for hele familien.

  Er man, som de fleste lystfiskere er, tilhænger af et bredere udvalg af muligheder for spændende og givende ferskvandsfiskeri, så byder denne campingplads på hele pelleten.

  Pladsen er også indbegrebet af luksus-overnatning, luksus-faciliteter og lækre bademuligheder, samt en vifte af aktivitets-muligheder for hele familien. Muligheder som i uovertruffen stil, overstiger hvad man normalt kan forvente at finde på en campingplads.

  Midt i et område med havørne, storslået natur og et væld af lækre fiskevande, kan man overnatte på pladsen som intet mangler.

  Som campist kan man leje kano, kajak og cykel, ja næsten alt hvad man kan ønske sig, når en aktiv familieferie skal planlægges. Området og Bryrup Camping byder på løberuter, cykelruter og vandreruter lige udenfor døren... Samt meget, meget mere... Sø, å og put and take i området omkring pladsen, giver spændende muligheder for at vælge på alle hylder, når familien skal på fiskeudflugt.

  Vi har besøgt denne plads. Læs mere her under:

  Se campingpladsen her
 • Rosenvold Strand Camping er perfekt placeret, når camping og fiskeri ved Vejle Fjord skal planlægges.

  Vejle Fjord er en af de fjorde i Midtjylland, med det største antal af havørreder. Gode fiskepladser er der også nok af. Potentielt er der chance for fisk, uanset hvilken strækning man måtte vælge at affiske – et særdeles unikt træk, som få fjorde i Danmark kan matche.

  Rosenvold Strand Camping er ikke kun velegnet til lystfiskere, men også til familier, som ønsker at holde aktiv ferie med spændende muligheder ved vand og skov. Stranden og vandlinjen langs fjorden, synes skræddersyet til kajaksejlads, kitesurfing, badning samt vindsurfing, og bruges da også flittigt til netop de nævnte aktiviteter. Skovområdet er stort og ikke mindst storslået, og indbyder til lange hyggelige gåture.

  Campingpladsen byder på et væld af aktivitetsmuligheder. Med volleyboldbane, svævebane, klappegeder, badning og petanque, samt meget, meget mere, er der noget for enhver smag og alder.

  Rosenvold Strand Camping er omkranset af vand, skov og å. Og så er der ikke langt til Vejle by, med masser af spændende restaurationer og shopping-muligheder.

  Vi har besøgt denne plads. læs mere her under:

  Se campingpladsen her
 • Horsens City Camping er i høj grad en lækker familieplads, med masser af aktivitets-muligheder for både børn og voksne. Pladsen ligger lige ned til Horsens Fjord og en børnevenlig badestrand.

  Horsens City Camping ligger tæt op ad en skov og er omkranset af et lækkert naturområde. Man kan som campist opleve et rigt dyreliv med bl.a. rådyr, harer og fasaner, som i nu og næ går frit rundt på pladsen.

  Aktiviteterne er mange. Windsurfing, kajakroning, paddleboarding, badning, fiskeri og eventyr minigolf, er bare nogle af de muligheder der foreligger, når man besøger denne smukke campingplads i Midtjylland.

  Horsens Fjord er fuld af havørreder. Og nogle af de helt gode fiskepladser til fangst af disse, ligger tæt på Husodde Strand Camping.

  Indenfor 5 kilometer, er minimum 4 gode fiskepladser at finde. Om sommeren kan man fange hornfisk lige ude foran campingpladsen, og om foråret og efteråret, er aftenfiskeriet ganske givende, når det kommer til lystfiskeri efter havørreder.

  Har man en jolle med til fjorden, kan man sejle ud over dybere vand og fange makrel og til tider også torsk.

  Vi har besøgt denne plads. Læs mere her under:

  Se campingpladsen her
 • Hjarbæk Fjord Camping ligger i et ekstraordinært, smukt naturområde, tæt på flere spændende åer såsom Jordbro Å, Simested Å og Skals Å. Hjarbæk Fjord er nærmest en del af campingpladsen og kører man en kortere tur i bil, rammer man et virkelig spændende område til fangst af havørreder ved udmundingen af fjorden, nemlig Louns Bredning.

  Det kuperede terræn på campingpladsen, bidrager til en ude-oplevelse i flere magiske dimensioner. Helt nede ved vandet får man oplevelsen af at være på en øde ø. De høje bakker, som majestætisk rejser sig bag en når man træder ned på stranden, lukker af for verden bag. Dette gør, at man med lidt fantasi, kun kan se vand, sten og sand foran sig, samt land på den anden side, langt, langt væk. Fra de øverste plateauer på pladsen, har man en spektakulær udsigt over Hjarbæk Fjord. Når lyset rammer fjorden og der spejdes ud over vandet, funkler fjorden, som krystaller i solskin. Et uforglemmeligt syn!

  Hjarbæk Fjord Camping byder ikke kun på dejlig natur, men også løberuter, mulighed for kajaksejlads, golf, samt meget, meget mere...

  Vi har besøgt denne plads. læs mere her under:    

  Se campingpladsen her
 • Skive Fjord Camping er en særdeles oplagt feriedestination, når det kommer til camping og fiskeri. Campingpladsen byder også på mange andre spændende aktiviter for hele familien, både i naturen og på selve pladsen.

  Karup Å, Skive Å, Skive Fjord, Limfjorden samt diverse put and take søer, er bare et udpluk af de mange muligheder, man har som campist på Skive Fjord Camping.

  Faciliteterne på pladsen er i top. Skive Fjord Campings ejere og personale, leverer god og informativ service. Selve campingpladsen er placeret således, at den lækre natur på og omkring pladsen, kan betragtes fra Campingpladsens plateauer, direkte fra campingvognen eller teltåbningen m.m.

  Skive Fjord Camping ligger mere idyllisk end beskrives kan og vi kan klart anbefale, at se og opleve pladsen med familie og venner, året rundt.

  Vi har besøgte denne plads. Læs mere her under:    

  Se campingpladsen her
 • Hygge Strand Camping er beliggende få meter fra Kattegat. Hølken Strand udfor pladsen giver mulighed for badning, lystfiskeri samt en rolig og afslappende stund i solen og sandet...

  På denne campingplads er der plads til hele familien. Aktivitetsmulighederne i området er så alsidige, at man uanset alder, har mulighed for at udfolde sig...

  Kysten/stranden er glimrende til fiskeri efter havørreder året rundt. Man kan også fange multer, fladfisk, hornfisk og ål fra strandkanten om sommeren. Ikke langt fra Campingpladsen er Hou Havn. Derfra kan man bl.a. sejle til Tunø, som er en af Danmarks bedste øer til fangst af havørreder både forår, sommer og efterår. Læs mere om øen her: Tunø...

  Også Horsens Fjord er kendt for glimrende lystfiskeri. Fjorden er kun 20 minutters kørsel væk fra Hygge Strand Camping.

  Vi har besøgt denne campingplads. Læs mere her under:  

  Se campingpladsen her
 • Ebeltoft Strand Camping ligger ideelt og måske endda bedst, når Djursland skal besøges. Ebeltoft by er en af Danmarks hyggeligste, og fiskepladserne mod nord, syd, øst og vest for byen og campingpladsen, kan alle nås indenfor kort tid.

  Campingpladsen har noget for enhver smag. Kajakudlejning, legeplads, swimmingpool m. solopvarmede bassiner og beachvolley m.m. samt en rigtig god fiskestrækning lige foran pladsen.

  Inde i Ebeltoft havn kan man fange flere fiskearter. Makrel, sild, havørreder, fladfisk og ål.

  Ebeltoft Strand Camping er trods de mange aktivitetsmuligheder en rolig og behagelig plads. Udsigten er i høj grad betagende, både morgen, middag og aften. Uanset om man bor i hytte, campingvogn, telt eller autocamper, kan denne nydes - og ro for sjæl og krop findes. Alt sammen efter en spændende og oplevelsesrig dag på Djursland.

  Vi har besøgt denne plads. læs mere her under:

  Se campingpladsen her
error: Content is protected !!