Bryrup Camping

Bryrup Camping er placeret på perfekt vis, midt i et idyllisk område i Midtjylland. Campingpladsen byder på sport, varieret natur og et væld af fiskemuligheder for hele familien.

Er man, som de fleste lystfiskere er, tilhænger af et bredere udvalg af muligheder for spændende og givende ferskvandsfiskeri, så byder denne campingplads på hele pelleten.

Pladsen er også indbegrebet af luksus-overnatning, luksus-faciliteter og lækre bademuligheder, samt en vifte af aktivitets-muligheder for hele familien. Muligheder som i uovertruffen stil, overstiger hvad man normalt kan forvente at finde på en campingplads.

Midt i et område med havørne, storslået natur og et væld af lækre fiskevande, kan man overnatte på pladsen som intet mangler.

Som campist kan man leje kano, kajak og cykel, ja næsten alt hvad man kan ønske sig, når en aktiv familieferie skal planlægges. Området og Bryrup Camping byder på løberuter, cykelruter og vandreruter lige udenfor døren... Samt meget, meget mere... Sø, å og put and take i området omkring pladsen, giver spændende muligheder for at vælge på alle hylder, når familien skal på fiskeudflugt.

Vi har besøgt denne plads. Læs mere her under:

error: Content is protected !!