Rosenvold Strand Camping

Rosenvold Strand Camping er perfekt placeret, når camping og fiskeri ved Vejle Fjord skal planlægges.

Vejle Fjord er en af de fjorde i Midtjylland, med det største antal af havørreder. Gode fiskepladser er der også nok af. Potentielt er der chance for fisk, uanset hvilken strækning man måtte vælge at affiske – et særdeles unikt træk, som få fjorde i Danmark kan matche.

Rosenvold Strand Camping er ikke kun velegnet til lystfiskere, men også til familier, som ønsker at holde aktiv ferie med spændende muligheder ved vand og skov. Stranden og vandlinjen langs fjorden, synes skræddersyet til kajaksejlads, kitesurfing, badning samt vindsurfing, og bruges da også flittigt til netop de nævnte aktiviteter. Skovområdet er stort og ikke mindst storslået, og indbyder til lange hyggelige gåture.

Campingpladsen byder på et væld af aktivitetsmuligheder. Med volleyboldbane, svævebane, klappegeder, badning og petanque, samt meget, meget mere, er der noget for enhver smag og alder.

Rosenvold Strand Camping er omkranset af vand, skov og å. Og så er der ikke langt til Vejle by, med masser af spændende restaurationer og shopping-muligheder.

Vi har besøgt denne plads. læs mere her under:

Kontakt & Info

Rosenvold Strand Camping
Rosenvoldvej 19
7140, Stouby
Tlf.: +45 75 69 14 15 / mob. 21 42 52 42
Mail: info@rosenvoldcamping.dk
Hjemmeside: Rosenvold Strand Camping
Pladsen på Google Maps: Klik her…

error: Content is protected !!