Campingpladser Nordjylland

 • Rebild Camping ligger midt i et område, som er dannet på smukkeste vis, af forskydninger i jordskorpen. Området har en spændende historie og natur i særklasse. Den lækre natur - skov, skovsøer, kilder og krystalklare vandløb, tiltrækker hvert år folk fra nær og fjern. Og har man først besøgt campingpladsen og sonderet terrænet omkring, er det svært ikke at blive betaget og samtidigt føle, at roen indfinder sig i både krop og sjæl.

  Er man lystfisker, naturelsker eller bare generelt glad for at holde aktiv ferie, så er man også godt dækket ind på denne campingplads. Både når det kommer til variationen af fiskevande, træklædte bakker og et generelt ekstraordinært varieret terræn, med et lige så varieret spektre af plantevækster.

  Mountainbike-ruter, ride-muligheder og badning i lækre skovsøer, er bare nogle af de mange aktiviteter Rebild Camping og området omkring byder på.

  Vi har besøgt denne campingplads i Nordjylland. Læs mere her under:

  Se campingpladsen her
 • Hedebo Strand Camping er en luksuriøs oase i nord. Er man til af aktiv familieferie og camping med muligheder indenfor fiskeri, badning samt diverse grene indenfor sport, så har man her fundet en plads der kan det hele.

  Hedebo Strand Camping ligger helt ud til Kattegat, som ved hjælp af friske og milde briser, hele tiden fylder pladsen med en saltet duft af ferie, sommer og hav.

  I sommerperioden emmer havet af liv udfor campingpladsen. Flere tusinde velsmagende makrel og hornfisk svømmer henover sommeren til de danske have og fjorde for at gyde. Stranden udfor pladsen er ingen undtagelse. Også havørreder kan fanges tidlig morgen og sen aften udfor campingpladsen.

  Campingpladsen er ligeledes fuld af liv, dette i form af muntre stemmer, legende børn samt aktive familier, som hvert år nyder pladsens mange aktivitets-muligheder såsom vandland, beach-volleybane, minigolf med mere...

  Vi har besøgt denne campingplads i Nordjylland. Læs mere her under:

  Se campingpladsen her
 • Skiveren Camping ligger helt ud til Nordjyllands fortryllende vestkyst. Når solen får duggen på stranden til at fordampe om morgenen, minder denne del af Vestkysten mest af alt, om en scene taget ud af et velskrevet eventyr. Denne luksuriøse campingplads byder på et væld af spændende aktiviteter. Herunder luksus minigolf, fitness, swimmingpool og wellness. Man kan også begive sig ud på vandreture i Tversted Klitplantage eller f.eks. leg og sport i pladsens indendørs aktivitetshal m.m.

  Man kan som gæstende lystfisker på pladsen, nyde godt af de mange gode put and take søer i området. Om sommeren også havørred og havbars-fyldte kyststrækninger, samt spændende åer. Også Skagen Havn byder på spændende fiskeri efter flere end 20 forskellige fiskearter. Stranden foran campingpladsen er glimrende til lystfiskeri efter fladfisk, makrel, havbars og hornfisk. Markel og havbars er nemmest at fange i de sene aftentimer.

  Skiveren badestrand består af fint hvidt sand. Det bedste Danmark kan præstere. Området omkring campingpladsen er en del af Tversted klitplantage og naturen er i mange henseender ret spektakulær. Familien kan roligt besøge Skiveren Camping, intet mangler, heller ikke god service.

  Vi har besøgt denne campingplads i Nordjylland. Læs mere her under:

  Se campingpladsen her
 • Poul Eeg Camping ligger praktisk placeret, i centrum af alle de bedste fiskepladser i Skagen og omegn.

  Campingpladsen er velplejet men frodig, luksuriøs men samtidig familievenlig og varm. Servicen er i den absolutte top fra det øjeblik man ankommer - til dagen for hjemrejsen. Pladsen byder på et væld af aktiviteter. Benyt eksempelvis Poul Eeg Campings fodboldbane, motionsrum, legepladser, hoppepude, tv-rum, billiard/poolbord m.m.

  Diversiteten i lystfiskeriet og fiskearterne, læner sig op ad det man kan finde under de sydligere himmelstrøg i Europa om sommeren. Makrel, havbars, havørred, torsk, sej, laks, fjæsing, pighvar, rødspætte, skrubbe, tunge, hornfisk og sild, er bare nogle af de arter man kan fange i Skagen og omegn. Alle fiskepladserne hvor fiskearterne kan fanges, kan nås indenfor 5-10 minutters kørsel fra Poul Eeg Camping.

  Grenen ligger få minutters kørsel fra pladsen, centrum ligeså - campingpladsen ligger endda i gåafstand til de indkøbsmuligheder, samt restaurationer Skagen har at byde på. Campingpladsen har sin egen kiosk, hvor et mindre udvalg af madvarer og drikkevarer kan købes. Det er desuden muligt at leje cykler i receptionen.

  Vi har besøgt denne plads. læs mere her under:

  Se campingpladsen her
 • Mariager Camping er den absolut bedst placerede campingplads ved Mariager Fjord, når det kommer til fjordens bedste fiskepladser.

  Campingpladsen ligger helt ned til vandet og med kun 300 meter til centrum af den idylliske købstad, Mariager, som stammer helt tilbage fra 1400-tallet, har man alt indenfor rækkevidde. Charmerende brostensbelagte gader og stræder lagt i et kupperet terræn, bindingsværkshuse, hyggelige caféer og skovklædte bakker, kendetegner byen. Mariager rummer også et smukt kloster, et museum og der er rigelig af indkøbs-muligheder, inkl. en bager, en slagter og Super Brugsen.

  Naturen rundt om Mariager Camping er ganske uovertruffen og inviterer i høj grad til, at man som gæst på pladsen begiver sig ud på spændende gåture i skoven samt langs Mariager Fjord.

  Vi har besøgt denne plads. læs mere her under:

  Se campingpladsen her
 • Dokkedal Camping henvender sig til alle Campister. Pladsen er omgivet af skov, ligger få minutters gang fra Aalborg Bugt i Kattegat og er placeret lige ved Lille Vildmose - Himmerlands Naturpark. Alt sammen lækkerier for dem, som ønsker oplevelser ude i naturen.

  En legeplads, klappedyr samt en hyggelig svømmehal, er alt sammen frit tilgængelig for pladsens gæstende børn og voksne. For lystfiskeren er der også en del muligheder, såsom put and take fiskeri, kyst og fjordfiskeri efter eksempelvis havørred, hornfisk eller fladfisk.

  Fiskepladsen øst for campingpladsen er kendt for et særdeles god kystfiskeri efter havørreder i vinterhalvåret. Det kan man læse meget mere om her på siden...

  Dokkedal Camping er i høj grad familievenlig. Der arrangeres festligheder, ture og hyggelige stunder for børn og voksne i alle aldre, og der tænkes i nye tiltag hvert år, dette for at glæde og tilbyde spændende nyt til tilbagevendende campister, såvel som førstegangs-besøgende.

  Vi hat besøgt denne campingplads i Nordjylland. Læs mere her under:

  Se campingpladsen her
 • Nibe Camping er placeret i et af de lækreste områder af Limfjorden. Øer, små vige og flere fiskerige åer med udløb få km. fra campingpladsen, er bare nogle af de ting som udgør helheden, i den perfekte fjordoplevelse og campingferie her.

  Campingpladsen er en hyggelig familieplads, med masser af aktiviteter for børnene, herunder vandcykler, legeplads, badeland og minigolf, samt meget, meget mere.

  For den eventyrlystne og voksne campist, er det uden tvivl en god idé, at medbringe sin kajak til området. Det lave vand giver sjældent høje bølger og naturoplevelsen ude på vandet er ganske fortryllende. Cykler kan lejes på pladsen, for ligesom det kajakvenlige, sejlbare lave vand, er også områdets veje og stier ganske fremkommelige og hyggelige uden de store stigninger. Dette gør at man, uanset alder, roligt kan nøjes med at nyde naturen omkring Limfjorden, uden at skulle udføre den store kræftpræstation.

  På Nibe Camping er en Café/burgerbar, med muligheder for at spise både ude og inde.

  Vi har besøgt denne campingplads i Nordjylland. Læs mere her under:  

  Se campingpladsen her
error: Content is protected !!