Campingpladser Nordjylland

 • Rebild Camping ligger midt i et område, som er dannet på smukkeste vis, af forskydninger i jordskorpen. Området har en spændende historie og natur i særklasse. Den lækre natur - skov, skovsøer, kilder og krystal-klare vandløb - tiltrækker hvert år folk fra nær og fjern, og har man først besøgt campingpladsen og sonderet terrænet omkring, er det svært ikke at blive betaget og samtidigt føle, at roen indfinder sig i både krop og sjæl.

  Er man lystfisker, naturelsker eller bare generelt glad for at holde en aktiv ferie, så er man godt dækket ind når det kommer til både fiskevande, træklædte bakker og et generelt ekstraordinært varieret terræn, med et lige så varieret spektre af plantevækster.

  Mountainbike-ruter, ridemuligheder og badning i lækre skovsøer, er bare nogle af de mange aktiviteter Rebild Camping og området omkring byder på.

  Vi har besøgt denne plads. læs mere her under:

  Se campingpladsen her
 • Hedebo Strand Camping er en luksuriøs oase i nord. Er man tilhænger af aktiv familiecamping med muligheder indenfor fiskeri, badning samt diverse grene indenfor sport, så har man her fundet en plads som kan det hele.

  Hedebo Strand Camping ligger helt ud til Kattegat, som ved hjælp af friske og milde briser, hele tiden fylder pladsen med en saltet duft af ferie, sommer og hav.

  I sommerperioden emmer havet af liv udfor Hedebo Strand Camping. Flere tusinde velsmagende makrel og hornfisk svømmer henover sommeren til de danske have og fjorde for at gyde. Stranden udfor pladsen er ingen undtagelse. Campingpladsen selv er ligeledes fuld af liv, dette i form af muntre stemmer, legende børn samt aktive familier, der nyder pladsens mange aktivitets-muligheder såsom vandland, beach-volleybane, minigolf med mere...

  Vi har besøgt denne plads. læs mere her under:

  Se campingpladsen her
 • Skiveren Camping ligger lækkert placeret ud mod Nordjyllands vestkyst. Den luksuriøse campingplads byder på et væld af spændende aktiviteter, såsom luksus minigolf, fitness, swimmingpool og wellness, vandreture i Tversted Klitplantage eller f.eks. leg og sport i pladsens indendørs aktivitetshal m.m.

  Man kan som gæstende lystfisker på pladsen, nyde godt af de mange gode put and take søer i området, og om sommeren - havørred og havbars-fyldte kyststrækninger, samt spændende åer.

  Skiveren badestrand, få minutters gang fra Skiveren Camping, består af fint hvidt sand, det bedste Danmark kan præstere. Området omkring pladsen er en del af Tversted klitplantage og naturen er i mange henseender ret spektakulær. Familien kan roligt besøge Skiveren Camping, intet mangler, heller ikke god service.

  Vi har besøgt denne plads. Læs mere her under:

  Se campingpladsen her
 • Nibe Camping er placeret i et af de lækreste områder af Limfjorden. Øer, små vige og flere fiskerige åer med udløb få km. fra campingpladsen, er bare nogle af de ting som udgør helheden, i den perfekte fjordoplevelse og campingferie her. I Limfjordens lave vand i området, findes nogle af de største ålegræsbælter set i danske farvande. Disse udgør fødegrundlaget for tusinder af vandfugle, der opholder sig her i træktiden.

  Nibe Camping er en hyggelig familieplads, med masser af aktiviteter for børnene, herunder vandcykler, legeplads, badeland og minigolf, samt meget, meget mere.

  For den eventyrlystne og voksne campist, er det uden tvivl en god idé, at medbringe sin kajak til området. Det lave vand giver sjældent høje bølger og naturoplevelsen ude på vandet er ganske fortryllende. Cykler kan lejes på pladsen, for ligesom det kajakvenlige, sejlbare lave vand, er også områdets veje og stier ganske fremkommelige og hyggelige uden de store stigninger. Dette gør at man, uanset alder, roligt kan nøjes med at nyde naturen omkring Limfjorden, uden at skulle udføre den store kræftpræstation.

  Vi har besøgt denne plads. Læs mere her under:  

  Se campingpladsen her
 • Dokkedal Camping henvender sig til alle Campister. Pladsen er omgivet af skov, ligger få minutters gang fra Aalborg Bugt i Kattegat og er placeret lige ved Lille Vildmose - Himmerlands Naturpark. Altsammen lækkerier for dem som gerne vil ud i naturen. En legeplads, klappedyr samt en hyggelig svømmehal, er alt sammen frit tilgængelig for pladsens gæstende børn og voksne. For lystfiskeren er der også en del muligheder, såsom put and take fiskeri, kyst og fjordfiskeri efter eksempelvis havørred, hornfisk eller fladfisk.

  Dokkedal Camping er i høj grad familievenlig. Der arrangeres festligheder, ture og hyggelige stunder for børn og voksne i alle aldre og der tænkes i nye tiltag hvert år, dette for at glæde og tilbyde spændende nyt til tilbagevendende campister, såvel som førstegangs-besøgende.

  Vi hat besøgt denne plads. Læs mere her under:  

  Se campingpladsen her
 • Aalestrup Camping er en lille hyggelig campingplads, hvor naturen og lystfiskeriet i en af landets bedste havørred-åer, nemlig Simested Å, er i højsædet. Ved Aalestrup Camping er en tilhørende bevægelsespark samt en rosenpark (Den jydske Rosenpark), som begge byder på aktivitetsmuligheder for både børn og voksne under opholdet.

  Er man til hyggelige og naturskønne vandreture, er der i høj grad også rig mulighed for det - med start direkte fra campingpladsen. Fine stier fører de der følger dem, ud på lækre ruter igennem tunneldal, langs å, gennem skov og over bakker med græssende køer, hvor svævende rovfugle hænger højt på himlen ovenover, på udkig efter et bytte til deres unger, hvis skrig ofte danner ekko igennem dalen.

  Vi har besøgt denne plads. Læs mere her under:    

  Se campingpladsen her
 • Mariager Camping er den absolut bedst placerede campingplads ved Mariager Fjord, når det kommer til fjordens bedste fiskepladser.

  Campingpladsen ligger helt ned til vandet og med kun 300 meter til centrum af den idylliske købstad, Mariager, som stammer helt tilbage fra 1400-tallet, har man alt indenfor rækkevidde. Charmerende brostensbelagte gader og stræder lagt i et kupperet terræn, bindingsværkshuse, hyggelige caféer og skovklædte bakker, kendetegner byen. Mariager rummer også et smukt kloster, et museum og der er rigelig af indkøbs-muligheder, inkl. en bager, en slagter og Super Brugsen.

  Naturen rundt om Mariager Camping er ganske uovertruffen og inviterer i høj grad til, at man som gæst på pladsen begiver sig ud på spændende gåture i skoven samt langs Mariager Fjord.

  Vi har besøgt denne plads. læs mere her under:

  Se campingpladsen her
 • Nystrup Camping Klitmøller er indbegrebet af aktiv campingferie. Området omkring Klitmøller, som normalt forbindes med surfing og SUP. - Stand Up Paddle, er også spækket med spændende muligheder indenfor lystfiskeri. Fra stranden, ca. 900 meter fra campingladsen, kan der f.eks. fanges fladfisk, (herunder pighvar) samt havbars, makrel og hornfisk. Cykelruter og vandreruter, tager ikke kun den eventyrlystne med ud på den vestjyske hede, men også i skoven og ud forbi stille og dybe skovsøer, alle rige på dyreliv, både over og under vandet.

  Naturen omkring Nystrup Camping Klitmøller er særdeles betagende og lægger op til en uforglemmelig, storslået, dansk vesterhavs-oplevelse.

  Stemningen på pladsen er afslappet, atmosfæren er hyggelig og varm, og trods det meget blandede klientel, fra unge til ældre campister, er der ro og fred at finde døgnet rundt

  Vi har besøgt denne plads. læs mere her under:

  Se campingpladsen her