Volstrup Fiskepark – 22 km. fra Mariager Camping – læs mere…

Tilbage til Mariager Camping

Volstrup Fiskepark

Volstrup Fiskepark består af 1 sø i åbent terræn. Der er dog hyggeligt ved søen og læskure er at finde rundt om hele søen.
Fiskeparken har også egen butik, overdækket rensebord, hyggerum/fiskestue og gode toiletforhold.
Fiskeriet er ofte godt, da der ofte udsættes fisk, de 2 ting hænger for det meste sammen, og Volstrup Fiskepark byder ikke kun på flotte ørreder, men også stærke og særdeles udfordrende fisk at få ind på land.
En helt igennem spændende og dejlig fiskesø, familievenlig med gode fangstmuligheder.

Vand og bundforhold

Vandet er for det meste klart, men kan blive en smule grumset, hvis det har regnet i nogen tid. Sådan er det med mange søer og generelt, ligesom her, har det stort set ingen betydning for fiskeriet. Dybden generelt i søen ligger på 1,5-2,5 meter.

Årstider – fiskearter i Volstrup Fiskepark

Regnbueørred: Regnbueørreden hugger året rundt i søerne. Og udsættes også året rundt.

Fangstmetoder:

Regnbueørred: Regnbueørrederne i søerne kan fanges på powerbait, spinner, wobler,  blink, flue, fiskeri med bombardaflåd og flue, UL-blink (ultra lette blink), gummidyr m.m.

Da det er en meget åben sø, er det en god ide at opsøge vindsiden, når det blæser mere 5 sekundmeter. (m/s)

Powerbait fisket med bund-rig/forfang kan være givtigt – se det her – Link: Put and take tips.
Det er godt at bruge gul og sort powerbait sammen, især på de dage hvor solen titter frem, eller er der i flere timer ad gangen.
Denne “cocktail kan dog bruges året rundt, uanset vind og vejr.
Det at der er en kontrast, i dette tilfælde mørk og lys, er ofte det mest givtige. Man kan forsøge at blande flere farver, eksempelvis sort/hvid, sort/orange etc. hvis ikke sort/gul fungerer.
Dybden har også noget at sige. Så prøv dig frem med forskellige dybder, brug måske 10 minutter imellem hvert skift.
1 meter til 1,3 meter over bunden, er et godt udgangspunkt.

Spinnere med kobberblad og røde prikker, 3-farvede spinnere /gul/orange/grøn, samt spinnere med sort/gul spinnerblad er at foretrække i Volstrup Fiskepark.

Fiskeri med gennemløbsblink er effektivt året rundt. Sort/hvid, sort/orange, sort/gul eller ren hvid fungerer ganske glimrende til søen.
Brug gerne de små varianter om sommeren og de lidt større på 10-12 gram i den kolde årstid. Men der er ingen regel uden undtagelse, så prøv dig frem på dagen.

Udstyr:

Til fiskeri med spinner, blink, wobler eller powerbait på alm. vis i Volstrup Fiskepark, kan en stang fra 5-8 fod bruges, alt andet vil være “overkill”/ i overkanten.
Alt fra et hjul i str. 1000-3000 kan bruges. 0,12 flet eller 0,26 mm. monofil. Jo mindre udstyr, jo bedre bliver oplevelsen af fiskenes styrke.

Husk fangstnet, det gør det der kaldes “landingen” af fiskene lidt enklere.

Jeg håber du får held med fiskeriet i Volstrup Fiskepark

/Jari – Camping og Fiskeri

Deres hjemmeside: Klik her…

Tilbage til Mariager Camping
error: Content is protected !!