Array
(
  [0] => Array
    (
      [cat] => WP_Term Object
        (
          [term_id] => 286
          [name] => Campingpladser
          [slug] => campingpladser
          [term_group] => 0
          [term_taxonomy_id] => 286
          [taxonomy] => category
          [description] => Campingogfiskeri.dk er et online-magasin for dig som elsker aktiv ferie. I magasinet finder du den bredeste vifte af campingpladser som tilbyder overnatning samt sport og fiskeri. Naturen er i fokus. God fornøjelse!
          [parent] => 0
          [count] => 0
          [filter] => raw
        )

    )

  [1] => Array
    (
      [cat] => WP_Term Object
        (
          [term_id] => 291
          [name] => Campingpladser Sjælland
          [slug] => campingpladser-sjaelland
          [term_group] => 0
          [term_taxonomy_id] => 291
          [taxonomy] => category
          [description] => Campingpladser Sjælland beskriver de campingpladser på øen, hvor de  bedste muligheder for camping og fiskeri er at finde. Vi har besøgt alle campingpladserne for at udvælge de bedste til dig. Alle pladserne er familievenlige og tilbyder alle flere muligheder for en aktiv familieferie. Nogen endda året rundt.

[br] [br]

Sjælland er fuld af spændende fiskemuligheder. Hver campingplads ligger lige ved nogle af de mest spændende fiskevande. Er man for eksempel til geddefiskeri i sø eller brakvand, kan det findes her. Hundredevis af kilometer kyst og chancen for at fange den helt store havørred, er også rundt om Sjælland.

[br] [br]

Åer hvor bækørreder, havørreder, aborrer og gedder, kan give hele familien fisk på krogen kan købes fiskekort til, samt put and take søer, hvor alle kan være med, samt meget, meget mere.

[br] [br]

Campingpladserne på Sjælland, som er at finde her på siden, ligger alle tæt på gode fiskemuligheder. Og har samtidigt de fornødne faciliteter der skal til, for at have en god fiskeferie eller fiskeweekend.

[br] [br]

Benyt Campingpladser Sjælland og få mest ud af ferieopholdet.
          [parent] => 286
          [count] => 0
          [filter] => raw
        )

    )

  [2] => Array
    (
      [cat] => WP_Term Object
        (
          [term_id] => 495
          [name] => Skælskør Nor Camping
          [slug] => skaelskoer-nor-camping
          [term_group] => 0
          [term_taxonomy_id] => 495
          [taxonomy] => category
          [description] => Camping i afslappet atmosfære og idyllisk natur, er det der må siges at kendetegne Skælskør Nor Camping. Det unikke nor, Noret, beliggende for foden af pladsen, er ikke bare omgivet af vidunderlig natur, men er også et spændende fiskevand, dejligt badevand og perfekt til kano og kajaksejlads.

[br] [br]

Selve Skælskør Nor Camping er en lille hyggelig plads, hvor der fra de fleste hytter og enheder, er udsigt til det brakke vand i Noret.
Fuglelivet er rigt både over og på vandet. Sommetider kan spændende, eksotiske og imponerende fugle ses fra pladsen, fugle på vej mod det kolde nord eller den varme sydlige halvkugle. Pladsen egner sig til campister i alle aldre. Der er dog ikke diverse aktivitets-muligheder for børn på selve pladsen, som så mange andre steder, men for det opdagelses- og eventyr-ivrige barn, er der både fisk at fange, frøer at studere, vand at bade i, samt meget, meget mere.

[br] [br]

Uanset alder kan man med fordel også besøge Skælskør by, som er enormt hyggelig og som en pianist, spiller byen på flere tangenter for at opnå det perfekte stemningsfyldte gadebillede. Centrum ligger kun få minutters gang fra campingpladsen.

[br] [br]

Servicen på Skælskør Nor Camping er i top og alt i alt er denne hyggelige plads syd for Storebæltsbroen - absolut et besøg værd, dette for enhver med hang til en rolig campingferie, hvor timerne går sin gang og campingstolene er foldet ud, sat i liggeposition - så sommersolen kan varme de campister, som har lagt sig ud under den.

[br] [br]

Vi har besøgt denne plads. Læs mere her under:
          [parent] => 291
          [count] => 0
          [filter] => raw
        )

    )

  [3] => Array
    (
      [cat] => Array
        (
          [0] => WP_Term Object
            (
              [term_id] => 498
              [name] => Sport og aktiviteter hos Skælskør Camping
              [slug] => sport-og-aktiviteter-hos-skaelskoer-camping
              [term_group] => 0
              [term_taxonomy_id] => 498
              [taxonomy] => category
              [description] => 
              [parent] => 495
              [count] => 5
              [filter] => raw
              [cat_ID] => 498
              [category_count] => 5
              [category_description] => 
              [cat_name] => Sport og aktiviteter hos Skælskør Camping
              [category_nicename] => sport-og-aktiviteter-hos-skaelskoer-camping
              [category_parent] => 495
            )

        )

    )

)

Vandreture

Tilbage til Skælskør Nor Camping

bunden af Noret

Skælskør Lystskov

Skælskør og omegn er spækket med smukke vandreruter. Skælskør Nor Campings nærmeste Nabo er f.eks. Skælskør Lystskov, med mange hyggelige stier, hvoraf den ene snor sig smukt langs vandet, samt mellem gamle majestætiske egetræer.

Kobæk Skov- og Strand

Også Kobæk Skov, kun 1,4 km fra Skælskør Nor Camping, er en vandretur værd. Naturområdet på ca. 95 ha består af en mosaik af skov, åbne arealer, strandenge og et genskabt vådområde nord for Kobækvej. Naturområdet støder op til Skælskør by, og der er skabt sammenhæng imellem byen og kysten ved Kobæk strand og Vasebro. 4 Parkeringspladser er at finde, samt grusbelagte stier samt hundeskov.
I den sydlige del af skoven er grusstierne anlagt sådan at de kan benyttes af kørestolsbrugere.

Kilde: Naturstyrelsen og VisitVestsjælland.dk

Skælskør by

En sikker vinder hver gang, er en hyggelig gåtur gennem Skælskør´s små hyggelige gader. Byen/centrum ligger kun 5 minutters gang fra Skælskør Nor Camping. De brostensbelagte gader og stræder tager en forbi hyggelige, ældre bygninger og butikker, havnen og vandet, samt et utal af flotte både og sejlskibe, som alle har sejlet gennem Skælskør Fjord, en fantastisk vestsjællandsk naturperle, ledende direkte til Skælskør by.
På havnen er der mulighed for køb af frisk fisk, samt mulighed for at slappe af i fødderne på en café, belliggende helt ud til vandet. Er man i byen den rette dag, kan man opleve lyden af jazz, spillet live, på caféens teresse.

Tilbage til Skælskør Nor Camping
error: Content is protected !!