Campingpladser Syd og Sønderjylland

 • Darum Camping er særdeles godt beliggende i forhold til vadehavets spændende natur og dyreunivers. Campingpladsen ligger også nær spændende vestjyske put and takesøer, samt nogle af Danmarks bedste lakseførende åer.

  Pladsen er omgivet af den fineste løvskov. En skov med meget høje og, om sommeren, frodige træer. Skoven giver campister som ønsker læ for vinden mulighed for at få det... I pladsens café kan man spise ude eller bestille til at tage med til teltet, campingvognen eller autocamperen. Darum Camping er også placeret kun 1,5 km. fra Vadehavet, hvor bl.a. en uforglemmelig og spektakulær solnedgang kan opleves...

  Lystfiskere skal ikke gå, cykle eller køre mere end 500 meter, før man står ved Sneum Å´s bredder. Laksefiskeriet og havørredfiskeriet er ofte ganske givende i åen og for børnene, er der fine muligheder for fangst aborre, ål og skaller. Også Konegåen er ganske tæt på campingpladsen. En å som også er kendt for mange og store laks. Via. Sydvestjysk Sportsfiskerforening kan man købe fiskekort til dem begge for én og samme pris.

  Vi har besøgt denne plads. læs mere her under:

  Se campingpladsen her
 • Gammelbro Camping henvender sig til alle campister. Børnefamilier har mulighed for at vælge mellem en enorm bred vifte af aktiviteter, dette uanset hvem i familien der er tale om og uanset hvilken alder familiemedlemmet har.

  Pladsen ligger helt ud til Lillebælt, hvor gåture i høj grad er en lækker oplevelse for enhver, med forkærlighed for dansk natur i særklasse. Kystfiskeriet, især efter havørreder, er i top året rundt.

  Et kreativt værksted, som er en integreret del af Gammelbro Camping, skiller sig ud, når det kommer til et værested for både børn, unge og ældre. Værkstedet gør det svært for den besøgende, at ville tilbage til campingvognen.

  Svømmehal, legepladser, tennisbane, lystfiskeri, dykning - listen over aktivitets-muligheder er tæt på uendelig.

  Campingpladsen har mere end 900 enheder og har trods sin store størrelse formået, at skabe noget hyggeligt, familiært og give de der ønsker komfort og service - fuld valuta for pengene.

  Vi har besøgt denne plads. Læs mere her under:

  Se campingpladsen her
 • Halk Strand Camping er en hyggelig og charmerende campingplads. Den er placeret ude på et naturskønt næs, med udsigt ud over Lillebælt. Pladsen er ideel til familiecamping, hvor badning, fiskeri, natur, gåture og hyggesport er i højsædet.

  Er man til lystfiskeri, er det værd at vide, at Halk Strand er en af Sønderjyllands bedste havørredstrækninger. Halk Hoved som man kan gå til langs stranden nedenfor campingpladsen, er kendt for store havørreder fra 3-6 kg. Derudover, kan man fange fladfisk og når sommeren indtræder, også velsmagende hornfisk og multe. I ny og næ er der også kysttorsk at fange. Om sommeren især. De fanges oftest under aftenskumringen.

  Halk Strand Camping er desuden placeret tæt på både Haderslev Fjord, Aabenraa Fjord og Genner Bugt. Alle fortræffelige områder til lystfiskeri. Haderslev Fjord er en af Danmarks mest stabile havørrefjorde.

  Vi har besøgt denne plads. Læs mere her under:  

  Se campingpladsen her
 • CampWest SportResort Naturpark Vesterhavet er Danmarks første sport resort. På campingpladsen og i området omkring, findes et væld af muligheder, dette både indenfor sportens verden, lystfiskeri og aktiviteter i naturen generelt.

  CampWest SportResort står for et enormt udvalg af muligheder for den sportsinteresserede, som f.eks. svømning, BMX, rappelling, skydning, badminton, tennis, beachvolley, håndbold, samt utrolig meget mere...

  Den sydlige del af Vestjylland hvor CampWest er placeret, er kendt som landsdelen med nogle af de bedste lakseåer i Danmark. Derudover valfarter lystfiskere fra nær og fjern til området, for at opleve det spændende fiskeri fra vestkysten efter store pighvar, samt de utallige flotte put and take søer, som med et imponerende antal ørreder, hvert år sender feriegæster hjem med en tilfredsstillende og uforglemmelig fiskeoplevelse i bagagen.

  Vi har besøgt denne plads. læs mere her under:  

  Se campingpladsen her
error: Content is protected !!