For Børn

 • For Børn

  CampWest SportResort Naturpark Vesterhavet arrangerer snobrøds-bagning. Det koster ikke noget at deltage, hvis man har købt SportResort pakken. For tidspunkter og datoer kontakt da receptionen. Velbekomme!

  Læs mere
 • For Børn

  Pony Ridning forgår på CampWest. Her kan børn under 10 år få en tur på pladsens Shetlandspony Amilie. Når man køber et SportResort ophold hos CampWest SportResort Naturpark Vesterhavet, er ponyridning med i prisen. God tur!

  Læs mere
 • For Børn

  CampWest har egne dyr på pladsen. Der er både kaniner, geder og høns. Det er tilladt at kæle med kaninerne og gederne. Der har været grise, men de er der ikke mere… Pladsens høns er ikke så sociale når det kommer til mennesker, men de er sjove at se på alligevel. God dag sammen med dyrene!

  Læs mere
 • For Børn

  Denne dejlige oase ligger kun 15 minutters gang fra Camp West. 80.000 m2. stor er søen. Præstesøen har et glimrende stisystem, som man kan følge hele vejen rundt om søen. Man kan nyde sin madpakke i den nordøstlige ende og uanset hvor man er omkring den, kan man fange små spændende vanddyr og fisk.

  Læs mere
 • For Børn

  På Legepladsen hos CampWest finder man en hoppepude, et klatretårn, en sandkasse, plus – gynger, legehus, rutchebane, legeskib, vandleg (vandlegeplads) Man kan også låne pladsens mooncars. God fornøjelse!

  Læs mere
error: Content is protected !!