Haderslev Fjord – Sønderjyllands Perle

 

Havørredfiskeri i Haderslev Fjord

Haderslev Fjord

Haderslev Fjord er en af Syd- og Sønderjyllands bedste havørredfjorde. Hvert år fanges mange og flotte havørreder i fjorden, både i den ydre del, samt i den midterste og inderste del.

Fjorden i det sydlige Jylland, har i en del år været en af mine favoritter i Danmark. Fiskeriet er ofte fantastisk givtigt og selvom der kan være længere mellem de helt store ørreder, så er der generelt så mange fisk i mellemstørrelsen, at ventetiden ofte ikke betyder så meget.

Nogle fiskepladser byder dog større chancer for drømmefisken end andre, og dem kan man læse om på siden i linket længere nede.

Haderslev Fjord er smal og overskuelig, uanset hvor man måtte få lyst til at fiske i den. Fiskene kan ofte findes i det lave vand fra 15-50 cm. Men i sommerhalvåret kan de findes og fanges overalt i fjorden.

Et weekendophold ved denne fantastiske fjord kan klart anbefales. Får man gang i det gode fiskeri, kan det være svært at tage hjem, skulle man bo langt væk fra fjorden.

Info om fjorden

På den nedenstående side om lystfiskeri i fjorden, kan man også læse om de bedst placerede muligheder for overnatning ved Sønderjyllands perle.

Haderslevfjord.dk er en hjemmeside om fiskepladser og lystfiskeri i Haderslev Fjord og omegn. Flere lækre fiskepladser i Lillebælt er også at finde å siden.

Fiskevideoer omhandlende både Lillebælt og Haderslev Fjord, er også en del af de mange muligheder der er, for at blive klogere på fiskeriet i Haderslev og omegn.

Den knap 13 km. lange fjord i det sydlige Danmark, er en sand havørredperle. Læs om fiskepladserne: Klik her…

Læs også om en anden spændende fjord i Sønderjylland: Klik her…

error: Content is protected !!