Lystfiskeri i Frederikshavn og omegn

Lystfiskeri i Frederikshavn og omegn

Lystfiskeri i Frederikshavn og omegn – kyst, havne og åer

Lystfiskeri i Frederikshavn og omegn, byder på et væld af fiskemuligheder. I og omkring havnene kan der fanges et utal af fiskearter, lige fra torsk, sej og makrel, til havørreder, havbars, ål og fladfisk m.fl.

De mange lækre åer i området, er især kendt for godt havørredfiskeri, men også for flotte bækørreder og til tider laks.

Jeg har lavet en side der beskriver det ovenstående og mere til. Man kan også læse om put and take, samt se videoer med fangster af flere forskellige arter lige fra Sæby til Aalbæk. Linket kan findes lidt længere nede…

Siden jeg var ganske lille har jeg besøgt toppen af Danmark med jævne mellemrum. Første gang som 8-årig. Her fiskede jeg efter fladfisk fra Frederikshavn Havns ind/udsejling. Jeg bliver aldrig træt af de mange og fantastiske muligheder denne del af Danmark har at byde på.

Især havbarsfiskeriet og havørredfiskeri har længe stået øverst på favorit-listen. Men med den nye mole i Frederikshavn, har de mange og store torsk man kan fange der, også slået sig fast med syvtommersøm.

Læs om mine favoritpladser, samt om de mange muligheder der er i Frederikshavn og omegn for lystfiskeri på: Lystfiskerifrederikshavn.dk

Knæk og bræk med dit lystfiskeri i Frederikshavn, Sæby og Strandby m.fl…

/Jari

Ps: Hvis man gerne vil overnatte nær alle fiskepladserne. Anbefaler jeg Hedebo Strand Camping, som du kan læse mere om her:
Link: Hedebo hytter og camping ved vandet

error: Content is protected !!