Lystfiskeri i Horsens Fjord

Lystfiskeri i Horsens Fjord

Lystfiskeri i Horsens Fjord kan være særdeles svingende. Mens foråret og efteråret jævnligt byder på godt havørredfiskeri, er sommer- og vintersæsonen nogle år, enten tomme for fisk eller det stik modsatte. Få år rammer fiskebestanden noget der i mellem…

Om sommeren er til gengæld en del ål i fjorden, hornfisk og til tider makrel.

Hjarnø, som er at finde i den yderstel del af fjorden, er både hyggelig og altid et besøg værd når man gerne vil dyrke lystfiskeri. Det uanset hvilke fiskearter man vil fiske efter. Rundt om øen er også flere gode fiskepladser til fangst af skrubber.

Der er en del fredningsbælter i fjorden, nogle helårs andre halvårs. Indenfor fredningsbælterne må der ikke fiskes. Skriv Horsens Fjord i søgefeltet og se hvor de er her: Fredningsbælter…

Horsens Fjord og fiskepladserne

I fjorden er en del gode fiskepladser. Langt de fleste er let tilgængelige. Mange steder kan man endda parkere helt nede ved vandet.

De fiskepladser som ofte kaster fisk af sig om foråret, gør hyppigt det samme om efteråret og omvendt.

Fjorden er godt og vel 18 km. lang, men er forholdsvist lavvandet de fleste steder. Langs en del fiskepladser i fjorden løber sejlrenden, som man i nogle tilfælde, kan komme helt ud til. Dette er en fordel når makrellerne skal fanges.

Lavvandspladserne, som ligger nær sejlrenden er ofte et godt sted at være, når sommersæsonens havørreder skal fanges. Det er desuden lige omvendt om vinteren. Her skal man gerne væk fra det koldere og mere strømfyldte vand.

Lystfiskeri i Horsens Fjord og overnatning

Vil man gerne dyrke lystfiskeri i Horsens Fjord over flere dage, kan man overnatte på Horsens City Camping. Pladsen ligger tæt på flere af fjordens helt gode fiskepladser på nordsiden.

Lej evt. hytter til dig og familien, vennerne eller veninderne m.m.

Læs om campingpladsen og fiskemulighederne tæt på her: Horsens City Camping…

Rigtig god fornøjelse langs fjordens fiskepladser.

Campingogfiskeri.dk


Læs meget mere om lystfiskeri i den østjyske fjord her: Horsens Fjord…


error: Content is protected !!