Lystfiskeri på Bornholm – en unik fiskeoplevelse!

Lystfiskeri på Bornholm er noget man ikke må snyde sig selv for.

Lystfiskeri på Bornholm

Bornholm er lig med lystfiskeri i topklasse. Kystfiskeri efter havørreder, trækker da tusindevis af gæster til øen hvert år. Det årlige trolling-event efter laks, ligeså.

Skulle du have lyst til og mod på en af de bedste oplevelser Danmark har at byde på, når det kommer til lystfiskeri, så er øen mod øst slet ikke så langt væk, som mange har en ide om. Priserne for færgeoverfarten er blevet langt billigere end før og mange overnatningssteder, har priser der matcher resten af landet.

Læs meget mere om lystfiskeri på Bornholm på Lystfiskeribornholm.dk  – her giver jeg nogle bud på, hvor havørrederne skal fanges og hvordan.

Jeg har opholdt mig på øen i en måned ad gangen flere gange, til tider flere måneder ad gangen, for at finde fiskepladserne. Mulighederne og fiskepladserne er uendelige. Hele øen er en stor fiskeplads og der er mange fiskearter at fiske efter.

Overnatning på Bornholm

Om man vil leje evt. en hytte eller en campingvogn på Bornholm, så er det flere steder muligt, også til rimelige priser.

Her kan man se mere på følgende campingpladser:

Lystfiskeri på Bornholm er ikke bare kystfiskeri efter havørreder og trolling efter laks, men også en god portion søer med sudere, karper, skaller, aborrer, gedder, ål, sandart og karusser.

I april, maj og juni er der rigtig mange fladfisk i det lave vand, som ofte kan ses og fiskes efter. Denne visuelle oplevelse af, at fladfisken tager agnen imens man står og ser på det, er altid en morsom og spændende oplevelse. Lystfiskeri alle kan være med til.

Se en video med oplevelsen i dette link: Fladfisk fra havn på Bornholm

Besøg endelig denne dejlige ø, den er rejsetiden og pengene værd.

/Jari

Læs mere om lystfiskeri på Bornholm og mulighederne for overnatning her på siden: Klik her…

error: Content is protected !!