Efterårs og vinterophold med gode fiskemuligheder på Sjælland

Efterårs og vinterophold med gode fiskemuligheder på Sjælland

Efterårs og vinterophold med gode fiskemuligheder på Sjælland, kan læses om i denne artikel.

Der findes ikke mange campingpladser med mulighed for at leje lækre hytter, som ligger så centralt og godt i forhold til nogle af Vestsjællands bedste fiskepladser, som det er tilfældet med Urhøj Camping.
Jammerland Bugt (lige nedenfor campingpladsen), Røsnæs, Asnæs, Reersø, Isefjorden, Kaldredgårdens Put and Take m.fl., alle fiskemuligheder med mere end god potentiale, for en fabelagtig efterårs og vinteroplevelse i lystfiskeriets tegn.

Hytterne

Hver campinghytte er helårsisolerede luksushytter på 25 m2 med en hyggelig hems i hver hytte. Hver campinghytte er placeret på pladsens højest beliggende område, som giver den bedste udsigt på hele campingpladsen.
​Hytterne er indrettet med eget toilet og bad, fjernsyn, gulvvarme og gode komfortable senge. Hver eneste campinghytte er udstyret med et komplet køkken, og hvad dertil hører, samt med dyner og puder. Det eneste, man skal medbringe, er sengelinned, viskestykker og karklude.

Plads til 4 personer.

Læs og se mere om hytterne på Urhøj Camping her: Hytter

Efterårs og vinterophold med gode fiskemuligheder – fiskepladserne:

Efterårs og vinterophold med gode fiskemuligheder på Sjælland ved Urhøj Camping.Urhøj Camping Strækningen – lige nedenfor pladsen
Læs om pladsen: klik her…

Kaldredgårdens Put and Take – 20 km. fra Urhøj Camping
Læs om søen: Klik her…

Efterårs og vinterophold med gode fiskemuligheder på Sjælland ved Røsnæs.Røsnæs – 27 km. fra Urhøj Camping
Læs om pladsen: Klik her…

Isefjorden – Egebjergvej (nr. 360) – 50,5 km. fra Urhøj Camping
Læs om pladsen: Klik her…

Isefjorden – Nykøbing Bugt – 60 km. fra Urhøj Camping
Læs om pladsen: klik her…

Derudover kan nævnes:

Reersø – 12 km. fra Urhøj Camping
Kalundborg Fjord – 17 km. fra Urhøj Camping

Mine erfaringer fra 7 ophold på denne campingplads (Jari)

Fiskeriet er mere end, bare ok, på de nævnte pladser og i de nævnte fjorde. Vil man gerne fiske put and take, er Kaldredgården ofte en ret imponerende oplevelse. Krystalklart vand og flotte fisk, som der altid er nok af.
For at give de seneste 2 eksempler på ture dertil, kan jeg fortælle at jeg selv fangede 16 ørreder på min seneste tur og at jeg har guidet en familie til 24 stk. på 8 timer. Det yngste familiemedlem var en dreng på 5 år, som fangede de 13 af dem.

Kalundborg Fjord gav havørreder og regnbueørreder – også kaldet steelheads, Isefjorden gav havørreder, det samme gjorde Røsnæs og Asnæs, samt strækningen lige nedenfor campingpladsen. Altså, et super godt bud på et vinterophold med alle de lækre fiskemuligheder indenfor max. 60 km.

Værd at nævne er, at den dejlige kvinde i receptionen, som også ejer stedet, er det tætteste man kommer på definitionen af god service.

Der er på campingpladsen naturligvis både fryser til fisk, samt rensebord ved vandet.

Jeg kan klart anbefale at tage et efterårs eller vinterophold på Urhøj Camping med familie eller venner. Og hvis man ved hvordan en havørred skal “snørres”, en regnbueørred ligeså, så får man fuld valuta for pengene under opholdet.

Book nu og red dig en lækker efterårs eller vinterweekend, eller ferie nu: Kontakt Urhøj Camping

/Jari – Camping og Fiskeri

error: Content is protected !!