Skandinavisk Dyrepark – Djursland

Tekst: Jari – foto Irena Mathiasen og Jari – Camping og Fiskeri

Et pattedyr, en potentiel menneskeæder, en bamse

“Brunbjørn”, “brunbjørn”, navnet på det store, muskuløse og imponerende dyr, som roligt betræder de europæiske skove, bjerge og fjelde, går igen i mit hoved. En sti foran mig fører hen til, hvor mødet med ét eller flere levende eksemplarer skal foregå. Ganske vist kommer jeg ikke helt tæt på men, at se bjørnen bevæge sig, at se mulen køre fra side til side, som for at smage og sammen med snuden, sammenfatte muligheder for fødeemner i området, må være en ganske unik oplevelse.
At se et dyr vi har så tæt på os, ude i naturen i Europa, som potentielt og højst sandsynligt, betragter os mennesker som føde, er altid lidt af en blandet, men spændende oplevelse.

Skandinavisk Dyrepark byder på muligheden for, at opleve flere af de europæiske kæmper såsom isbjørn, brunbjørn, elge og kronvildt, samt nogle af skovens mest populære, mindre dyr.

Skandinavisk Dyrepark – dyr og fugle

Disse dyr er at se i parken:

Faciliteter og muligheder

Rundt om i parken er der lækre toiletfaciliteter, skraldespande, et handicapvenligt terræn, 2 mad-boder samt en café. Der er også picnickborde (inkl. overdækkede picnicområder), spiselokale og opsatte grill, som man frit kan benytte.
Man kan låne trækvogne, opleve fodringer samt meget, meget mere.

Børnevenlige dyr

Det er hyggeligt at gå blandt dådyrene som er utrolig tamme. Man må fodre dem, men kun med specialfremstillet foder, som kan købes i entréen.

Dyrene har bløde muler og bider ikke. Børn i alle aldre kan fodre disse, men den der holder posen med foder, skal passe på. De er ret listige de smukke dyr og vil gerne have alt – på én og samme gang.

Man må fodre rensdyr, dådyr og geder, når man besøger Skandinavisk Dyrepark.

Åbningstider og priser

Link: Åbningstider

Link: Priser

Vores mening om Skandinavisk Dyrepark – Djursland

Et helt igennem lækkert sted. Behagelig atmosfære med plads til dyrene, så hjertet ikke gør ondt, hvis man er dyreelsker/fan.
Servicen er i top, både når man ankommer til receptionen, samt i de små boder hvor mad og drikkevarer kan købes.

De mange spændende dyr har også fået os til at købe årskort, bl.a. fordi der ikke kan findes en gåtur som denne nogensteder i landet. Skoven er skøn, stranden er skøn, men med mange ture dertil hvert år, er det rart at have et sådant imponerende alternativ, med oplevelsen af mange af europas mest imponerende dyr.

Find vej til dyreparken

Link: Alle muligheder

Rigtig god tur til Skandinavisk Dyrepark

/Jari – Camping og Fiskeri

error: Content is protected !!