Silling fra OGP

Silling fra OGP – andre fangster

Sillingen – et udsøgt og velfangende håndværk

Silling fra OGP, et kendt brand af alle de rigtige grunde. Blinket er lavet i hånden og virker i hele landet på alle årstider.

Ole Gregersens Silling er det man kan kalde en “tro væbner”. Altid til at stole på, altid fangstgivende og lærer man den at kende, er der ikke det sted man ikke kan fiske med den.

På grund af sin bæreevne i form af både rotation, bæreflade og vægt kombineret, kan den fiskes i så vand lavt, som kun 10 cm. i dybden. Har man fået 100% styr over blinket, er det endda muligt, at lave spinstop i det lave vand.

Blinket, som er et gennemløbsblink, hvor linen føres igennem blinket, kan naturligvis fiskes med i alle vanddybder. Det kan sjovt nok også fiskes med, efter alle danske fiskearter – der er rovfisk, vel at mærke.

Jeg har fanget laks, havbars, havørred, bækørred, hornfisk, makrel, gedde og aborre med en Sillingen. Men jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at den også kan fange fisk, såsom pighvar, skrubbe og slethvar, torsk og sej, samt sandart m.fl.

Jeg har det lækre, danskproducerede blink med rundt i hele Danmark. Det på mine mange ture i løbet af et år. Der er tale om fisketure helt oppe fra Grenen og ned til Sønderborg på Jylland, samt i nord, syd, øst og vest, på Fyn, Sjælland og Bornholm.
Sjældent har jeg ikke kunne drive fisk til hug med dette blink.

Blinket kaster godt. Det er teknikken der er afgørende for, om det kan kaste i al slags vejr, hvilken det kan, har man lært blinkets mange facetter at kende.

Håndlavet og håndmalet i Danmark

Hver en OGP. Silling produceres i Danmark og er både håndmalet og støbt herhjemme. Alligevel er prisen på blinket normalt billige end Kina-producerede blink. I nogle tilfælde ligger den i samme prisleje.

Køber man dette blink lavet i Danmark, malet af Ole Gregersen, så får man ikke bare kvalitet, et smukt og veludført stykke håndværk, men også et håndmalet, unikt stykke kunstværk, som Danmarks rovfisk ikke kan modstå.

Jeg håber billederne øverst taler for sig selv.

Når det kommer til havørreder i Danmark, ligger jeg på lige omkring 900-1000 stk. over mindstemålet pr. år. Lige under halvdelen af dem, fanges med Sillingen.
Havørrederne fanger jeg i hele Danmark – året rundt. Jeg bruger også mere end 340 dage ved vandet hvert år, inkl. guidede ture, egne fisketure, samt fisketure til å, sø, kyst og fjord.

Jeg fisker ikke kun med Sillingen, men også med mange andre blink og kystwoblere. Skulle jeg ud fra det pege på de 2 bedste allround blink til kyst- og fjordfiskeri i hele Danmark, er det Snurrebassen og Sillingen fra Ole Gregersen.

Køb blinket her:

Neptun Fiskegrej
Facebook: Neptun…
Læs mere: Butikken…

Læs også om Snurrebassen fra OGP. Klik her…

Jari – Camping og Fiskeri

Se denne fiskevideo hvor en drømmefisk landes på Bornholm:

Fiskevideo fra Salene Bugten (Den flækkede)

error: Content is protected !!