Rhino Xtra Slim

Tekst: Jari – Foto: Irena Mathiasen – Camping og Fiskeri

Rhino Xtra Slim har jeg fisket med siden foråret 2015. Det stort set overalt i Danmark. Jeg har fisket med det i lavvands-områder hovedsageligt, men også langs dybere kyststrækninger.

Alle havørreder går efter blinket uanset størrelse og uanset årstid. Dog er der en tendens til, at de større og helt store havørreder vælger at tage netop denne agn, frem for en af de mange andre agn, de har fået serveret på pladserne.
Læs forklaringen på det her: Standpladser i fjorden

Blinket er 15 cm. lang, let og flyver som en skudt måge i modvind – ingen steder hen. Men i medvind eller ingen vind, kaster den ganske udmærket.

Det roterer fantastisk i vandet og kan fiskes på meget lavt vand – fra 10 cm. i dybden og henover højtstående tang i dybere vand m.m., på grund af sin lette vægt.

Jeg har fisket med Rhino Xtra Slim i mere end 12 af landets fjorde, og langs mere end 300 km. – meter for meter – kyststrækning,  på henholdsvis Jylland, Fyn og Sjælland.
Alle nævnte steder har dette lidt utraditionelle “kystblink” givet gevinst. De kan fiskes langsommere end alle andre blink jeg har afprøvet, dette både på grund af sin lette vægt samt store bæreflade, men også på grund af de mange rotationer, der holder blinket hængende over bunden i lang tid.

Jeg kan anbefale at prøve dem!

De kan købes her: Butik Maritim

/Jari

– Overnat hytter tæt på de bedste fiskevande i Danmark. Se mulighederne her: Overnatning og fiskeri

error: Content is protected !!