Lystfiskeri på Bornholm – en unik fiskeoplevelse!

Lystfiskeri på Bornholm

Bornholm er lig med lystfiskeri i topklasse. Kystfiskeri efter havørreder, trækker da tusindevis af gæster til øen hvert år. Det årlige trolling-event efter laks, ligeså.

Skulle du have lyst til og mod på en af de bedste oplevelser Danmark har at byde på, når det kommer til lystfiskeri, så er øen mod øst slet ikke så langt væk, som mange har en ide om. Priserne for færgeoverfarten er blevet langt billigere end før og mange overnatningssteder, har priser der matcher resten af landet.

Læs meget mere om lystfiskeri på Bornholm på bornholmguiden.dk  – her giver jeg nogle bud på, hvor havørrederne skal fanges og hvordan.

Også de bornholmske havne byder på spændende lystfiskeri. Dette både efter fladfisk, aborrer, gedder, skaller, havørreder m.m.
Læs mere om disse i linket her: Lystfiskeri i havne på Bornholm

Overnatning på Bornholm

Om man vil leje evt. en hytte eller en campingvogn på Bornholm, så er det naturligvis muligt, også til rimelige priser.

Her kan man se mere på følgende campingpladser:

Lystfiskeri på Bornholm er ikke bare kystfiskeri efter havørreder og trolling efter laks, men også en god portion søer med sudere, karper, skaller, aborrer, gedder, ål, sandart og karusser.

I april, maj og juni er der rigtig mange fladfisk i det lave vand, som ofte kan ses og fiskes efter. Denne visuelle oplevelse af, at fladfisken tager agnen imens man står og ser på det, er altid en morsom og spændende oplevelse. Lystfiskeri alle kan være med til.

Besøg endelig denne dejlige ø, den er rejsetiden og pengene værd.

/Jari