Kajaksejlads - muligheder

 • Kajaktur på Bryrup Langsø

  Bryrup Langsø er ideel til en tur i kajak. Det meste af søen er omkranset af skov og bakker, med mulighed for at lægge til ved en badestrand med badebro, samt borde og bænke, skulle man have lyst til at nyde sin bedbragte madpakke.
  Naturen er skøn og der er godt og vel til et par timers sejlads på søen. Trods sit navn er søen måske ikke mere end et par kilometer lang. Bryrup Camping udlejer kajakker og udstyr og ligger lige ved søen.

  Fakta: Afrejse:Hele camping-sæsonen Status:Ledige pladser Pris:4 timer fra: 275 kr. Bestil her..
 • Kajaktur på Horsens Fjord

  Hos Husodde Strand Camping kan man leje havkajakker. Horsens Fjord er omgivet af lækker natur med smukke vige, skove og bakker. Det er en sand fornøjelse at sidde i kajakken og bare glide frem i det spektakulære område. Horsens Fjord er 18 km. lang, så vand er der nok af. Det er altid en god ide at have madpakken med ombord, så man kan holde frokostpause på eksempelvis en af øerne ud for fjorden.

  Fakta: Afrejse:Hele camping-sæsonen Status:Ledige pladser Pris:Kontakt campingpladsen for pris Bestil her..
 • Kajaktur på Skive Fjord

  Skive Fjord er en af Danmarks smukkeste fjorde. Skove med forskellige grønne nuancer og svale-hullede højderygge, strækker sig langs fjorden, så langt øjet rækker. Selve vandet fjorden kan nogle steder give det indtryk af, at man sejler ovenpå et akvarie med diverse tangplanter og fisk. Der er flere hyggelige vige i Skive Fjord, hvor man kan sejle ind for at nyde sin medbragte madpakke m.m.

  Fakta: Afrejse:Året rundt Status:Ledige pladser Pris:Kontakt campingpladsen for pris Bestil her..
 • Kajaktur i Ebeltoft Vig

  En kajaktur rundt i Ebeltoft Vig, er en ganske særlig naturoplevelse. Ebeltoft Strand Camping udlejer kajakker + tilbehør, såsom pagajer og redningsveste.

  Fakta: Afrejse:Året rundt Status:Ledige pladser Pris:Kontakt campingpladsen for pris Bestil her..
error: Content is protected !!