Put and take Nordjylland

 • Bindslev Fiskepark er en af Nordjyllands mest velplejede put and take søer, naturen er i top og området holdes stilrent og lækkert. Søen er fremkommelig for både handicappede såvel som ældre. Derudover er Bindselv Fiskpark særdeles børnevenlig og altid fyldt med masser af spændende ørredarter. Der udsættes fisk helt op til og med 8 kg.

  Læskure er opstillet rundt om søen, et flot træhus med mulighed for at sidde tørt under regnvejr og i læ for vinden, når madpakken skal nydes. er også at finde ved Bindslev Fiskepark. I træhuset er altid gratis instant kaffe til søens gæster.

  Søen er en selvbetjenings-sø og betalingstedet er at finde ved træhuset. Der ingen fangst-begrænsning.

  Vi har besøgt Bindslev Fiskepark. Læs mere her under:

  Se Put & Take sø her
 • Det er svært ikke at blive betaget af søerne og området som udgør Dvergetved Søpark. Naturen omkring søparken er stort set uspoleret og bliver jævnligt besøgt af eksempelvis rådyr, samt den fascinerende Glente. Selv de ældre charmerende træskure/læskure rundt om søerne, står som var de bygget i gammel tid, dengang tingene blev designet til at kunne klare et par århundrede, uden at skulle restaureres.

  Selve søerne er desuden placeret i et spændende kuperet terræn, på hævet havbund fra tidlig stenalder. En stor sø, en børnesø og en, i forhold til de 2 andre søer, mellemstørrelse sø, står klar til lystfiskeren som kommer og vil prøve kræfter med en regnbueørred, en karpe, en ål eller en af de mange andre spændende arter i søerne.

  Vi har besøgt Dvergetved Søpark. Læs mere her under:

  Se Put & Take sø her
 
            450            
error: Content is protected !!