Se fiskevideoer på youtube

Fiskevideoer på youtube

Hver dag tilføjes der nye videoer fra Danmark om lystfiskeri på youtube. Der er mange spændende lystfiskere man kan følge og som gerne deler ud af deres erfaringer.

Vi har også vores egen kanal. Stort set hver dag kommer der nye fiskevideoer op fra forskellige og spændende steder i Danmark derpå. Hvert fiskeplads og sted beskrives og fortælles om, og i fiskevideoerne vises og fortælles der også om selve fiskeriet.

Der fanges naturligvis også fisk.

Fiskevideoerne giver os mulighed for, at vise hvad muligt er, når man planlægger en weekend eller ferie med camping og fiskeri. De to ting går da ofte også hånd i hånd og der er altid en eller flere hyggelige campingpladser, som udlejer eksempelvis hytter eller campingvogne tæt på hver fiskeplads eller fiskeområde i videoerne.

Hvad handler videoerne om?

På kanalen er der både fiskevideoer om kystfiskeri, samt fjordfiskeri efter havørreder. Man kan også finde videoer med fiskeri efter torsk fra land, geddefiskeri, havbarsfiskeri, fiskeri efter bækørreder i åen samt meget, meget mere.

På kanalen er der videoer fra Jylland, Fyn, Sjælland og Bornholm. Der er også nogle få omhandlende lystfiskeri på Færøerne. Dog kommer der langt flere af dem også.

Det er Jari der ses i alle videoerne, som står ved vandet godt 330 dage om året. Han fiskeri i hele Danmark efter alle arter og beskriver også alle fiskepladser her på campingogfiskeri.dk

Jari er iøvrigt ved at kortlægge stort set hele Danmark via. andre spændende hjemmesider om lystfiskeri. Processen kan man følge her:
Link: Jari´s Hjørne

Se fiskevideoer her.

Man kan se vores fiskevideoer på denne kanal: JP

For at følge med hver dag er det muligt, at abonnere på kanalen.

I videoerne gives der til tider også udtryk for personlige holdninger omkring lystfiskeri, men oftest personlige og livlige glædes-udbrud når fiskene fanges.

Tips og tricks er der masser af og under hver video er der ofte links til flere fiskepladser og artikler om lystfiskeri.

Rigtig god fornøjelse

Campingogfiskeri.dk

error: Content is protected !!