Se fiskevideoer på youtube

Fiskevideoer på youtube

Se fiskevideoer på youtube  – info

Se fiskevideoer på youtube med lystfiskeren bag teksterne om lystfiskeri på denne side. Tæt på hver uge tilføjes nye videoer fra Danmark omhandlende lystfiskeri. Der er mange spændende fiskepladser man kan besøge i landet og Jari deler gerne ud af sine erfaringer.

Der fanges naturligvis også fisk i fiskevideoerne.

Fiskevideoerne giver mulighed for at vise hvad muligt er, når man planlægger en weekend eller ferie med camping og fiskeri. De to ting går da ofte også hånd i hånd og der er altid én eller flere hyggelige campingpladser, som udlejer eksempelvis hytter eller campingvogne tæt på hver fiskeplads eller hvert fiskeområde i videoerne.

Find campingpladserne her: Camping…

Hvad handler videoerne om?

På kanalen er der både fiskevideoer om kystfiskeri, samt fjordfiskeri efter havørreder. Man kan også finde videoer med fiskeri efter torsk fra land, geddefiskeri, havbarsfiskeri, fiskeri efter bækørreder i åen samt meget, meget mere.

På kanalen er der videoer fra Jylland, Fyn, Sjælland og Bornholm.

Det er Jari der ses i alle videoerne, som står ved vandet godt 340 dage om året. Han fiskeri i hele Danmark efter alle arter og beskriver, som nævnt, også alle fiskepladser her på campingogfiskeri.dk

Jari er i øvrigt ved at kortlægge stort set hele Danmark via. andre spændende hjemmesider om lystfiskeri. Processen kan man følge her:
Link: Lystfiskeri Danmark…

Se fiskevideoer på youtube her

Man kan se vores fiskevideoer på denne kanal: Jari P. fiskevideoer…

I videoerne gives der til tider også udtryk for personlige holdninger omkring lystfiskeri, men oftest personlige og livlige glædes-udbrud når fiskene fanges.

Tips og tricks er der masser af og under hver video er der ofte links til flere fiskepladser og artikler om lystfiskeri.

Rigtig god fornøjelse

Campingogfiskeri.dk

error: Content is protected !!