Penn Slammer III – str. 3500 – til alt kystfiskeri, storgedde og torskefiskeri fra båd og land.

,

Tekst: Jari – foto: Carsten Andersen, Jimmy Jeppesen og Irena Mathiasen – Camping og Fiskeri

Indledning:

Når man gerne vil ud og investere lidt flere penge i et hjul, som enten skal kunne holde i mange år, holde til store fisk eller bare generelt til en hårdere behandling, så er dette mit bedste bud: Penn Slammer III.

Hjulet er ganske tungt. Det vejer 394 gr. i str. 3500, og kun med stænger på 9 fod eller derover, finder man en balance under sit fiskeri med dette hjul.

Penn Slammer III, kan rumme mange meter line: 230 m/0,23 mm. fletline. Hjulet er i høj grad designet til de lange kast, med tungere grej og tykkere line.

Jeg benytter dette vidunderlige og troværdige hjul til geddefiskeri, hvor jeg bruger store kunstagn eller store agnfisk. Desuden bruger jeg det på kysten efter havørred, igen hvor det er tungere agn der benyttes. I dette tilfælde blink på omkring 35-50 gram, typisk på de pladser hvor jeg ved, at de store havørreder går mere end 50-100 meter fra land.
Fiskeri efter havbars bruger jeg det også til, torsk, sej og lange fra land på Færøerne, samt fiskeri efter fladfisk herhjemme fra stranden.
Man skal ikke være bleg for at fiske med dette Penn-hjul i åen efter laks og ørreder, og da heller ikke de grove aborrer over 40 cm. Det kan det naturligvis også.

Penn Slammer III er et rigtig stabilt og stærkt hjul, det kan klare mere saltvand end langt de fleste hjul på det danske marked, i samme prisklasse og et par tusinde over.

Hjulet kan købes her til en favorabel pris: Hvidovresport.dk

/Jari – campingogfiskeri.dk

error: Content is protected !!