Den nye mole i Frederikshavn – et besøg værd

Den nye mole i Frederikshavn

Den nye mole i Frederikshavn byder på spændende fiskeri efter et utal af fiskearter. Torsk, lyssej, mørksej, sild, majsild, stavsild, skrubbe, rødspætte, hornfisk, makrel, havørred, havbars, multe og sågar pighvar m.fl.

Molen er 1,8 km. lang og man skal gå for at komme ud til enden af den. Man kan fange fisk langs hele molen, hvor torsk og sej, dog oftest fanges helt ude for enden i det dybe vand. (ca. 14 m.)

Der er flere gode havørred-pladser langs molen, som man kan læse om her: Havørredfiskeri Frederikshavn…

Det er gratis at fiske fra molen, men statens-lystfiskertegn er dog påkrævet.

Hvordan man fanger de forskellige arter kan man læse om på frederikshavnguiden.dk, en side som ene og alene handler om lystfiskeri i Frederikshavn, Strandby, Sæby og omegn. Se siden her: Frederikshavn Lystfiskeri…

Personlig anbefaling

Jeg har besøgt molen mange gange og har oplevet torskefiskeriet derfra uden sidestykke, når det kommer til torskefiskeri fra land. Gennemsnits-størrelsen er over kiloet, og om sommeren ofte over 1,5 kg.

Havørredfiskeriet efter blanke havørreder er tæt på fænomenalt.

De stærke og velsmagende makrel kan fanges overalt langs molen i sensommeren. Uanset om der er lavt eller dybt vand og uanset tidspunkt på døgnet.

Molen egner sig til den helt store familietur, hvor man måske medbringer en trækvogn med mad og drikke, så man virkelig kan hygge langs den store mole. Husk evt. en køletaske til fiskene.

Rigtig god tur til molen i Frederikshavn

/Jari – Lystfiskeri Danmark

Obs.: Læs og så om lystfiskeri i Skagen: Klik her…