Pinnebergheim – arranger dine fiskekurser, fiskeweekender og arrangementer ved Lillebælt

Book et fiskeophold hos Pinnebergheim.

Pinnebergheim

Pinnebergheim er det perfekte samlingssted for lystfiskere og sportsfiskere fra hele landet. Med sin placering ud mod Lillebælt ved Hejsager Strand, kan man praktisk talt kaste til vandet fra huset.

Beliggenheden er desuden sublim, i forhold til flere af Syd- og Sønderjyllands bedste fiskevande. Haderslev fjord 8,8, km. – Genner Bugt 16 km. – Årø ca. 9 km. – Aabenraa Fjord 26 km. – og indenfor 10 kilometer kan man nå flere af Lillebælts bedste fiskepladser.

Pinnebergheim byder, udover den brede vifte af fiskemuligheder, også på en af områdets bedste strande, en imponerende strand-eng, samt en stor skov, når naturen skal nydes via. eksempelvis en hyggelig gåtur.

Desuden har man som gæst/overnattende, adgang til egen fodboldbane, beach-volley bane, bålplads, samt mulighed for at få personale i caféen og baren inde i huset, hvor god mad, is, øl, drinks kan bestilles til evt. aftenhyggen.

Kapacitet

Overnatning op til 46 personer. Café. Fælles-Spisestue. Stor terrese med udsigt til vandet. Aktivitetsrum/lokale til foredrag og fiskekurser.

Huset er velgnet til:

  • Foredrag,
  • Fiskekurser
  • Fiskeweekender
  • Guidede fisketure
  • Forenings-arrangementer
  • Fluebindekurser
  • Familie-fisketure
  • Firma-fiskeweekend
  • Med mere…

Man kan booke værelser, som par, familie, gruppe, firma, klub, forening m.fl.

Det er mulig at booke en eller flere fiskeguider til et eller flere dages ophold.

Huset er indrettet med 6 stk. 6 sengs værelser med bad og toilet på gangene – 3 stk. dobbeltværelser med eget bad og toilet (1 af dem også med lille køkken/spisekrog) samt en lille lejlighed beliggende på 1. sal – her er der værelse med dobbeltseng + værelse med enkeltseng + mulighed for opredning – stue med siddekrog/spiseplads, dejligt badeværelse og tekøkken.

Kontakt Pinnebergheim – booking og tilbud

Kontakt Pinnebergheim for et tilbud der passer til dine/jeres behov. Husk man også kan booke ophold med alt inklusiv. Eksempelvis en pakke med overnatning, fuld forplejning og fiskeguide.

Se og læs mere om huset på Pinnebergheim´s hjemmeside: Klik her…

Adresse:

Pinnebergheim
Hejsager Strandby 59
6100 Haderslev
Telefon nr. 1: +45 24 86 39 49
Telefon nr. 2: 45 40 23 13 47
Mail-adresse: info@pinnebergheim.dk

error: Content is protected !!