Westin W3 StreetStick – 2-7 gram 6,1 fod.


Havørred fra Bornholm fanget med Westin W3 Streetstick 2-7 gram og 6,1 fod.

Westin W3 StreetStick

Westin W3 Streetstick er noget ganske særligt. I en verden af UL.-stænger, er der få der kan det samme som denne stang. Trods den lave kastevægt og det tynde, spinkle udseende, har Westin formået at lave en klinge, som kan langt mere end den lover. Jeg har igen sat mit grej under press for at se, hvor langt man egentlig kan gå og hvor lang tid denne stang potentielt har af levetid, i hånden på en almindelig lystfisker. En lystfisker som passer bedre på sine stænger end jeg gør, og som fisker færre dage om året.

Der er ingen der “donerer”/sponsorerer stænger eller hjul til mit fiskeri, det har jeg ingen ønsker om. At få tingene gratis for at skrive om dem, giver ofte ikke en reel “vurdering” af et produkt.

Hvordan og hvorhenne? + Konklusioner

Jeg har i løbet af 5 måneder haft denne fisketang med til bl.a. Bornholm, Stevns, Isefjorden, Sjællands Odde, Kalundborg Fjord, Røsnæs, Lillebælt, Aabenraa Fjord, Genner Bugt, Als Sund, Flensborg Fjord og Augustenborg Fjord.

I løbet af de 5 måneder har jeg overbelastet stangen. Det ved at fiske med 21 gram, i gennemsnit, trods stangens kastevægt, som jo er på kun 2-7 gram. Maks-vægten på de blink jeg har brugt er 25 gram. Jeg har ikke holdt igen med mine kast, tværtimod.

At stangen kan holde til den form for “mishandling”, er et under. Styrken er sublim. Men med overbelastning af den kaliber, holder stangen ikke evigt. Konklosionen er, når det kommer til stangens potentielle levetid, hvis man behandler den som anvist – via. skriften på stangen, er dette er en stang til 4-6 års fiskeri. Længere hvis man ikke fisker meget. Prisen er derfor mere end rimelig, da Westin W3 Streetstick, koster under 900 kr.

At man ikke kun får styrke, er meget åbenlyst, når man først står med stangen i hånden. Den er elegant, lækker og nem at kaste med. Det “forlængede” håndtag – Split-handle, gør det behageligt at fiske i længere tid ad gangen. Håndtaget sørger for støtte til underarm og håndled.

Jeg er meget tæt på at mene, at dette er en af de UL-stænger/lette stænger jeg har været mest glad for, ud af de mere end 40 forskellige jeg har fisket med, de seneste 6 år alene. Men den stikker også de fleste jeg har fisket med, igennem hele mit liv.

Til prisen, er det et af de bedste stang-køb på det danske marked pt. – er man til let grej, vel at mærke.

Jeg har fået nogle fine havørreder med stangen, den er enormt sjov at fighte fisk med. Uanset fiskenes størrelse. At det både er sjovt at fange små, større og helt store fisk med denne lille Westin-genialitet, fortæller også en del om stangens rækkevidde og gennemtænkte design.

Stangen kan købes her – link: Hvidovre Sport – Streetstick

Specifikationer

  • Hjulsæde: SKS.
  • Løberinge: LS. løberinge.
  • Klinge: ‘TORAY’ High Performance Carbon.
  • Håndtag: Split-handle – split håndtag med høj kvalitets EVA. med gummi kork.
  • Ekstra: Forstærket med 3K vævet kevlar.
  • Stangpose/rør: Stangpose medfølger.

OBS: Husk at grejbutikken ikke kan give en ny stang, når man har overskredet stangens kastevægt.

Flere kystfangede havørreder med Westin W3 Streetstick

Læs også om dette lækre blink til havørrederne: Klik her…