Vær en del af fiskesæson.dk

Har du en video er en tips der kan hjælpe andre til at fange flere fisk, kan du dele dem her på fiskesæson.dk. Alt du sender ind og som kommer op, vil hvis du ønsker det, blive signeret med dit navn. f.eks. Denne video, dette tip m.m. er sendt ind af – Anders Fisker And -. Du har mulighed for at have dine billeder, videoer, historier og tips over alt på siden.
Hvis du ønsker det. Kan vi linke dit navn til en side du har, youtube profil eller facebook profil.
Man har mulighed for blandt andet at byde ind med sit indslag under nedestående kategorier:

Altså en video hvor du fanger en af disse ovenstående fisk, eller har du et tip eller et godt trick til, hvordan man fanger en eller flere af fiskene, så send den/det til os, og få din viden/dine oplevelser delt med andre lystfiskere.

  • Alle videoer omhandlende fiskeri og  kajaksejlads bliver modtaget med åbne arme.
  • Har du noget der fortjener opmærksomhed på godt eller ondt?? Få din mening ud.. Send os en mail.
  • Til vores forside-kategori der hedder: Fisken der slap væk.. vil vi gerne have din historie om den fisk, det ikke lykkes dig at få med op på land, uanset din alder og uanset hvornår din historie er fra..
  • Fangst rapporter har også høj kurs. Så vil du gerne have din/dine fisk vist på siden. Så send din historie (Må gerne indeholde evt. billede/video. Men er ikke et krav) til: info (a) fiskesaeson.dk

Dine indsendte bidrag vil atlid være på siden og bliver aldrig taget ned. Hvis du ønsker dit indsendte taget ned. Gør vi det samme dag.

Har du gode tips og tricks du gerne vil dele med danmarks lystfiskere?? Så skriv til os og deltag i nedenstående konkurrence.

Konkurrence

Alle der har fangster, tip, gode natur/fiske optagelser eller historier og indsender det til info @ fiskesaeson.dk, får deres materiale op på fiskesæson.dk. Man deltager så samtidigt automatisk i konkurrencen om et gavekort til en værdi af 3000 kr.

Vinderen får besked pr. mail den 15 Juni 2013

Send mail. Tryk på ikonet nedenfor. Eller send din mail til: info @  fiskesaeson.dk

mail

 

 

 

 

error: Content is protected !!